![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.02.2003
![]() |
DVD Teac +/-
Czy ma ktoś nagrywarkę Teac DVD która nagrywa +/- bo gość w sklepie powiedział mi że nie ma na stanie Sony DRU 500A ale ma właśnie takiego Teaca. Nie wiem nic na temat tej nagrywarki i proszę o pomoc w decyzji. Mianowicie nie wiem czy warto ją kupić, czy lepiej tą Sony. Proszę o pomoc. Banan
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
Teac
.
CZeLepiej chyba jednak zaczekać na dostawę Sony - a może zaczekasz jeszcze kilka miesięcy do wakacji na Liteona......8) 8) 8) Nie mam praktycznej wiedzy - trochę czytałem na te tematy - jeśli znasz trochę angielski to wejdź na stronę www.cdfreaks.com tam na pewno znajdziesz użytkowników tego sprzętu. Pozdro 8) 8) 8) Ps Jakbyś jednak kupił tego Teaca to daj znać na forum jak się sprawuje ![]() . Ps Nigdzie nie widziałem w necie napędu Teac DVD-/+RW(R) tylko DVD-RW(R) więc SONY jest bardziej uniwersalne (choc prawie 2x drozsze )
Ostatnio zmieniany przez baski : 17.02.2003 o godz. 17:29 |
|
|
|
|
#3 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Porównaj napędy
|
|
|
|
|
#4 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Link
Link do specyfikacji: http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=679 Jesze raz ja.... cha cha cha wchodzi jeszcze w rachubę Pioneer i LG -no ale to TY musisz wybrać - to jest Twoja Chwila Prawdy ^_^ ^_^ 8) 8) 8) |
|
|
|
|
#5 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.01.2003
![]() |
Teac DV-W50K to klon Pioneer'a A05 (oczywiście firmware Teac'a) z jego wadami i zaletami ...
pozdrawiam, lepis |
|
|
![]() |
|
|