![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() |
NEC ND-3500A vs Toshiba SD-R5372B
Witam. Jestem nowym uzytkownikiem. Pewnie wielu wkurzy moj temat ale jestem naprawde zielony a poza tym przeszukiwanie przez pol dnia archiwum nie dalo mi satysfakcjonujaych rezultatow.
Do rzeczy: Chce sobie kupic nagrywarke DVD i rozwazam dwa modele jak w temacie. Pytania: 1. Toshiba ma lepsze parametry od Neca: 5xDL, nagrywania plyt 99min, DVD-RAM. Jednak nikt nic dobrego o niej nie pisze. Czy wynika to z faktu ze nie wiele osob ma taki naped czy po prostu faktycznie jest do bani a dane sa przeklamane ? 2. Z kolei o Necu jest duzo pozytywnych opinii wiec tymbardziej mnie zdziwil test Neca 3500AG zrobiony przez cdrinfo w ktorym wypadl slabiutko? 3. Czym rozni sie model neca 3500A od AG ? 4. Co byscie mi poradzili gdybyscie byli na moim miejscu? 5. Do tych co czytaja chipa: Co uwazacie o recenzji neca w numerze 12.2004 - wedlug nich to rewelacja Bede bardzo wdzieczny za wszelka pomoc, poirytowanych kolejna dyskusja na ten temat przepraszam Ostatnio zmieniany przez Isamu : 25.11.2004 o godz. 19:31 |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
![]() |