![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.07.2003
![]() |
W miare dobra karta TV ......
mam ok 450 zł i chciał bym kupić karte TV w celu zgrywania materiału z VHS na HDD (ale i kamer anlogowychjak i cyfrowych) czyli ostatecznie VHS-->Mpeg2.dobrze by było alby karta ta była na chipsecie Texas Instruments.nieznam sie na tunerach TV wiec przed zakupem wole zapytać o porade.pozdro.
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
..: DVD-VIDEO :..
Data rejestracji: 20.08.2003
![]() |
Cześć. Ja na twoim miejscu uzbierałbym jeszcze trochę kasy i wybrał coś z tej stronki http://pinnacle.iwacom.pl/index.php?p=ads
Ja kupiłem tuner TV Aver media jest OK, lecz jeśli chcesz zgrywać materiał z VHS lub kamer analogowych to jakość jest do bani. Godną uwagi jest http://pinnacle.iwacom.pl/index.php?...a=kv-ads-dvddv tylko że ponad dwa razy drożej niż masz. Proponuję najpierw poczytać a dopiero potem kupować. Siemka |
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 28.02.2004
![]() |
Tak Pinnacle był by tu jak najbardziej na miejscu do takich rzeczy , Avery są super też miałem ich kilka modeli i zawsze je chwaliłem . Ale jak każdy tuner TV jest to tylko tuner a nie karta do zgrywania profesionalnego lub półprofesionalnego materiału VHS lub innego.Chociaż może Aver TV Studio 303 by ci wystarczył (Nicam,A2,Zgrywanie do Mpega1 i 2)
|
![]() |
![]() |
#5 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
jezeli chcesz koniecznie karte tv to polecam ci leadtek winfast tv 2000 xp expert.
sam mam prolinka play tv pro ultra hd ale nie jestem zabardzo zadowolony. obie sa na nowych ukladach conexantach cx2388x (10bit) ale chodzi mi o oprogramowanie. moja ma mozliwosc tez zgrywania w oprogramowaniu firmowym ale do avi i bez zadnej kompresji a w leadteku moze wybrac do jakiego formatu ma ci zgrac. niestety musze uzywac zastepczego softa do zgrywania .
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
#6 |
..: DVD-VIDEO :..
Data rejestracji: 20.08.2003
![]() |
Panowie, gość chce zgrywać materiał z kamer lub magnetowidu choćby kupił najlepszy tyner TV to i tak jakość będzie do bani. Potrzebna jest Karta z wejściami i wyjściami analogowymi. Poczytajcie troszkę na ten temat. Karta którą tu polecam naprawdę jest dobrym rozwiązaniem http://pinnacle.iwacom.pl/index.php?...a=kv-ads-dvddv
Siemka ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bywalec
Data rejestracji: 28.02.2004
![]() |
Dokładnie "pit0202" , karta musi być dobra inaczej komp zadusi strumien.Np. dajmy na to na tunerku można się szarpnąć na 640x480 tylko że trzeba by było mieć do tego silnego kompa (inaczej momentami pixeloza).Dla tego lepszym rozwiązaniem jest Pinnacle , tym bardziej że i sofcik do zgrywania jest u nich lepszy.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Bywalec
Data rejestracji: 21.09.2004
![]() |
a może ktoś mieszka W Gdańsku i za kasę zgra mi materiał VHS u siebie na dysk w formacie DVD i po sprawie OCZYWISCIE ZA ODPOWIEDNIA OPŁATą JAK COS TO PISAC NA GG 2488914
![]() |
![]() |
![]() |
|
|