![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.11.2004
![]() |
Jak to jest z tym Serwisem LiteOna...??
Mam taki maly dylemat. Tak sporo tu czytam o roznych jazdach z Litkami, ale wiem tez ze w serwisie Liteona nie robia zadnych problemow po prostu wymieniaja palnik na nowy, o nic nie pytaja i po sprawie. To mi sie podoba. Z tym ze: Ja swojego 1633S kupilem w MediaMarkt w wesji OEM czyli zapakowana w torebke foliowa "z babelkami" i zabezpieczona ta czerwona tasma od MEdia. Jak poszedlem do punktu wydawania gwary z faktura to mi powiedzieli ze gwarancja jest faktura i ze chyba na 24 miechy ale juz nie pamietam. I taraz sie tak zastanawiam czy jak mi sie cos s******y to jak to jest z tym MEdia: lece tam oddaje nagryware oni wysylaja do serwisu itd. itd. ILE TO BEDZIE TRWALO ?? MIal ktos moze podobny problem? tzn czy ktos kupil nagrywke np w Media i reklamowal ja pozniej??
pozdro |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
idz do serwisu i sprawdz !!! proste
#3 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.08.2003
![]() |
Cytat:
![]() A co do meritum, to kontaktowałem się z serwisem Liteona i procedura jest taka, ze oddajesz tam gdzie kupiłeś. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
bo po co sie martwic na zapas
![]() juz tyle nagrywarek roznej masci mi sie przewineli i jeszcze zadnej nie zajechalem tak zeby dokonala zywota !!! wiec trzeba miec duzo talnetu zeby to popsuc. bez obrazy- nie jestem zlosliwy,wrecz odwrotnie
#5 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.08.2003
![]() |
Ja chętnie wymieniłbym moją 401 na nowszą, niestety kupiłem ją w Idealpc i na fakturze napisali mi 12 miesięcygwarancji, choć informacja na stronie sklepu była 24.
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.11.2004
![]() |
Cytat:
Tez mi sie jeszcze nie zdazylo zajezdzic naped, ale nagryware mam od niedawna i na przyklad nie nagrywalem jeszce Dual Layer'ow. MOze sie okazac np za pol roku ze nie nagrywa bo jest skopsana , noi wtedy trzeba ja bedzie oddac. Dlatego pytalem ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|