![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.12.2004
![]() |
Jak nagrać DVD 4.7 GB
Mam nagrywarkę NEC 3500AG i za pomocą NERO 6.6.0.8 chcę wypalić płytkę która ma 4.7 GB (Platinum) i nie da rady. Jak mam programy do wypalenia pow. 4.5 GB (np.4,65) nero woła, że jest za mały nośnik. (chociaż to nie prawda) Natomiast w Nero max. mogę ustawić 4.6 GB (owerburing). Czy jest jakiś sposób, aby w nero ustawić nagrywanie do 4.7 GB (bez overburingu)
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
4,7 GB to jest nominalna pojemnosc plyty wyrazona w "dziesietnym" przeliczniu na GB.
Prawdziwa pojemnosc, dla plyty to jest 4,38 GB, Nero potrafi dograc - ograniczajac LO i LI wiecej z overburnem. Nie nagrasz na plyte Single Layer 4,7 GB! No nie przeskoczysz ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
#3 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a jak chcesz to zmiescic na plytke 4.38 GB ??
|
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 20.02.2005
![]() |
Jeśli jest film to ściśnij go w dvdshrink.
|
![]() |
![]() |
|
|