![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 31.03.2011
![]() |
![]()
Witam!
Chcę nagrać zdjęcia na płytę DVD w taki sposób aby stacjonarny odtwarzacz DVD odczytał z niej podział na foldery i umożliwił bezpośrednie dotarcie do wybranej fotki. Kiedy zdjęcia są nagrane na CD, odtwarzacz stacjonarny DVD właśnie tak odczytuje z niej zdjęcia Po analogicznych czynnościach nad płytą DVD, stacjonarny odtwarzacz DVD traktuje taką płytę jako czystą. Zaznaczam, że nie interesuje mnie żadne tworzenie slajdów!!! Chcę uzyskać płytę DVD na której będą zarchiwizowane moje zdjęcia i jednocześnie aby dało się oglądać te fotki na odtwarzaczu DVD. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
____
![]() Data rejestracji: 26.05.2000
![]() ![]() ![]() |
Obawiam sie, ze nie ma takiej opcji - przy standardowych odtwarzaczach DVD.
![]() |
Tagi |
dvd, zdjecia |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Jak nagrac na płyte dvd parę filmów aby odbierały w odtwarzaczu dvd | wiesio73 | Narzędzia | 2 | 29.11.2006 11:35 |
Jak złamać zabezpieczenie APS płyt DVD ? | marziek | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 2 | 12.02.2005 15:02 |
jak podzielić obraz plyty DVD na kilka płyt CD | mik76427 | Napędy optyczne DVD | 2 | 04.02.2005 19:13 |
Teksty nauczycieli | Tribunal | Off topic | 47 | 11.04.2004 22:39 |
535 śmiesznych tekstów | mallow | Humor | 6 | 01.06.2003 16:49 |