![]() |
Cytat:
|
Nie, nie przegrywam w locie. Tasmy mam takie - jedna do dysków - z drobnymi zyłami - to chyba 80 zyłowa????, a druga do CDROM-ow z bardziej wyraznymi zyłami - to jaka??? 30 zyłowa???
Podepne jak mowiłes krawiecow, tak od poczatku myslałem ze podpiac, ale sie radziłem innych. Mysle ze to bedzie dobre rozwiazanie. Podpiołem do Secondary Chanel DVDRW (master) i CDROM(slave), Nagrywarke DVD dałem na koniec tasmy - moze byc???? Grzesiek. Dzieki |
no jeśli przegrywasz w locie (kto teraz tak robi?.....:D) to lepiej cdrom i dvdrw na różnych taśmach
|
Cytat:
:) |
OPTYMALNE ROZWIĄZANIE:
Dvdrw,second channel- master; cdrom,second channel-slave; hdd, first channel- master; Taśmy w obu przypadkach najlepiej 100 zylowe. POZDRAWIAM |
Jak optymalnie podłaczyc DVDRW, CDROM, HDD
Moje pytanie to jak połaczyc urzadzenia wymienione w temacie aby mi sprawnie wszystko chodziło. Na jakich tasmach co podpiąc, na którym wtyku tasmy co podpiać itd. Bede bardzo wdzieczny za pomoc.
Miałem juz pisać pytanko o ocieranie mojego NEC-a gdy wsuwam/wysuwam tacke z nosnikiem, ale czytałem i widze ze jakis cholerny, ferelny rzut zrobili na rynek i ja sie cholera na nieszczescie załapalem na niego. Jutro ide do sklepu z NEC-iem, ciekawe czy mi wymenia na miejscu czy qrde bede musiał czekac.......:((((((((((( Grzesiek |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:22. |