![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.11.2005
![]() |
Mam problem.Chciałem go rozwiązać go dzieki Waszym poradom.Przeczytałem wszystkie 20 stron.Wiele sie dowiedziałem nowego i poczyniłem sporo notatek ale problem pozostał.Mam kartę telewizyjną Win Fast 2000 XP Expert.Z kanału Travel Chanel zapisałem na dysk plik filmowy o rozmiarze 2.55 GB.i rozszerzeniu .mpg..Poniważ jest to materiał przedstawiający drogę do bazy pod Mont Everestem i chciał ten program oglądnąć kolega jadący na treking w ten teren poprosił mnie o zgranie tego na płyte.Od kilku dni dokonoję wielu różnych prób i wszystko kończy się fiaskiem i uszkodzonymi nośnikami DVD.Nagrywałem w Nero 6.6.1.4 (pełnym i zarejestrowanym).Nie będę opisywał wszystkich czynności bo było by tego za wiele ale najistotniejszym w tym wszystkim jest chyba info od Nero,że coś tam,cośtam ale w tym czymś zwraca uwagę zapis o jakiś 2 GB i o niemożliwości zapisania wskazanego pliku.O ile to możliwe to proszę o jakiś sensowny wypunktowany sposób na udany zapis tego pliku z powodzeniem.Dla uściślenia podam info , że mam 61 lat i w ciągu 4 lat korzystania z komputera nie wypaliłem za wiele płyt a takiego rozszerzenia nigdy do tej pory nie próbowałem jeszcze zapisać. Z góry dziękuję za pomoc.
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
MiniDisc