Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 10.02.2007, 04:53   #22
tagal
Nowy na forum

Data rejestracji: 29.11.2006
tagal w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Hunter_NY Podgląd Wiadomości
moja wypowiedz dotyczyla sie tego:

tak wiec, uwazam ze wasze 2 posty sa bezsensowne, jezeli nie potraficie przeczytac ze zrozumieniem - ...(dopiszcie sobie sami ciag dalszy tego zdania). Moze mam wam wypunktowac jeszcze poszczegolne cytaty z tej wypowiedzi razem z odpowiednimi odpowiedziami udzielonymi przeze mnie, prosze bardzo:

1) ...mam 61 lat -> dlatego wyraznie podkreslilem "u Pana"
2) ...zapisałem na dysk plik filmowy o rozmiarze 2.55 GB.i rozszerzeniu .mpg -> plik video i tutaj nikt nie ma watpliwosci
3) ...kolega...poprosił mnie o zgranie tego na płyte -> i tutaj podalem 3 rozwiazania tego problemu (plik video na ponad 2,5gb wiec wyraznie na screenach: kompilacja UDF)

prosty problem...proste rozwiazanie i oczywiscie prawidlowe, wiec po jaki czort umieszczacie glupie komentarze, a skoro juz mowa o komentarzach,
gratulacje prezesik +1 -> idealny sposob na nabijanie postow wypowiedziami (kolejnymi) ktore nic nie wnosza do tematu (pozostawie to bez komentarza).
Serdecznie Witam!!!Myślałem,że ja na tym(docenianym przeze mnie forum)jestem najstarszy.Pozdrawiam!
tagal jest offline  

Twoje uprawnienia: