![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.10.2008
![]() |
jak sprawdzić czy nagrywarka dobrze nagrywa / wypala?
Witam , mam pytanie takie jak w temacie. Jak sprawdzić czy nagrywarka dobrze nagrywa / wypala? czy jest jakiś sposób na sprawdzenie nagranej płytki ?
Dobry odtwarzacz dvd odtworzy słabiej wypalona płyte (tak mi sie wydaje) Gdy pojde z filmem do znajomych to mam problem z ustaleniem czy moja nagrywarka juz słabo wypala czy znajomi maja dvd na wykonczeniu albo zakurzony laser? Prosze o odpowiedz Z góry dziękuję |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
Przede wszystkim to zalezy od jakosci plyty, kupuj tylko dobre firmowe plyty takie jak Verbatim czy Sony, jaka masz nagrywarke ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.10.2008
![]() |
Teraz mam na stanie jakiegos starego samsunga z wrzesnia 2005r ale mało uzywanego model sh-w162c
Do Tematu nagrywania i jakosci zapisu zmusiła mnie pewna sytuacja,musiałem przegrać płytke ze ślubu dla rodziny i robiłem to na kompie tescia z nagrywarka lg na pokładzie ,model nie pamietam ale leciwa okolice 2006,włozyłem swieżo wypalona płytke firmy "think xtra" dvd + r do prawie nie uzywanego stacjonarnego dvd i na wswietlaczu wyskoczyło "disc error" Pózniej włozyłem płyte sony ver 1.3 z nadrukiem z drukarki, która otrzymalismy od człowieka z VIDEOFILMOWANIA i poczatek odtwarzała dobrze, a koniec filmu zaczał sie ciąć i na ekranie najczesciej wyskakiwały zielone kwadraty. Poradzcie cos na moj problem ... nie chce pozyczyc płyte ktora rodzinka nie bedzie mogla obejrzeć... Mysle własnie o zakupie jakiejs sensownej nagrywarki która bedzie mogła nagrac płytke tak azeby nawet odtwarzacze dvd firmy krzak mogły ja odtworzyc. Poradzcie mi prosze która nagrywarka spełni ten warunek pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Najlepiej wybierzesz tutaj:
Jaką kupić nagrywarkę? Zalecam czytać od ostatniej strony. Na lg testów jakości nie zrobisz, bo takowych nie obsługuje, a płyty typu thinkxtra, hawk, titanium, esperanza czy temu podobne to jako podstawki pod ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Opcje związane z dyskusją | |
Tryby wyświetlania | |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Polskie Radio BIS upadło - Czyli cenzure w Polsce czas zacząć... | Qbi@k | Off topic | 73 | 03.10.2013 18:16 |
Napęd - jak uzyskać szczegółowe dane związane z jej działaniem? (sprawdzić czy nowa) | Yaku | Napędy optyczne DVD | 5 | 23.01.2009 13:13 |
Czy nagrywarka wyzionela ducha ?? Nie nagrywa DVD odtwarza i nagrywa CD | Mifczu | Napędy optyczne DVD | 7 | 05.11.2006 19:24 |
Funny fotos, kawaly... itp. - jeszcze sie tak nie usmialem :) | Kasprzak | Humor | 4225 | 11.07.2005 12:59 |