![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.01.2003
![]() |
Jak sprawdzić prędkość nagrywania płyt
Witam
Czy istnieje jakiś program do sprawdzania w jakich prędkościach max. nagrywa płyty DVD+-R/RW moja nagrywarka DVD. Potrzebuje coś takiego do sprawdzenia czy upgrade biosu ktory ma przyspieszyć prędkość nagrywania plyt DVD-R/RW cos dalo. Pozdrawiam zasadziu
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
chyba w nero mozna tak ustaweic zeby pokazywalo predkosz zapisu , w roxio tak jest bez ustawiania, w dvddecrypterze chyba tez pokazuje predkosc
#3 |
volleyball
Data rejestracji: 14.11.2002
![]() |
w nero tak jak na obrazku......Uruchom\regedit..dalej masz na dole obrazka....z wartości 0 zmieniasz na 1, restart i wtedy pokazyje ile pali.
Gdzieś to kiedyś przeczytałem .... ![]() Dla wybrednych: uruchom\regedit\HKEY_CURRENT_USER\Software\Ahead\N ero- Burning Rom\Recorder\ShowSingleRecorderSpeed ........z 0 na 1
nie bylo mnie od 2008 ![]() Ostatnio zmieniany przez miles : 22.02.2004 o godz. 00:27 |
![]() |
![]() |
#4 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 09.08.2003
![]() |
albo Nero Toolkit -> CD-DVD Speed -> Test transferu (gdy bedzie czysta plytka w napedzie sprawdzi predkosc nagrywania)
|
|