![]() |
Cytat:
Oczywiście po podłączeni samego molexa i po odpięciu od taśmy IDE.:fiu: |
A ***380;eby Ci tak tej reklamacji nie uznali i obci***261;***380;yli kosztami!
|
Cytat:
Osobiście nie jestem za takim rozwiązaniem ale się mnie zmusza do takiego postępku. Ja za uczciwie zarobione pieniądze kupiłem nagrywarkę a, że ona jest uszkodzona to już nie moja wina. W tym przypadku sklep powinien przyjąć wadliwy sprzęt i odesłać go do serwisu a, że nie chce tego zrobić po dobroci to już nie moja wina. :sciana: Cytat:
|
Cytat:
Najlepiej rzucić nią przez okno i powiedzieć, że oryginalna płyta Windowsa w niej eksplodowała Bo przez pomyłkę wpisano błędny klucz :czytaj: || |
Hahaha ten pomys***322; z wyrzuceniem przez okno jest ***347;wietny polecam
A wracaj***261;c do Twojej gwarancji to poprostu powiedz ***380;e nie wypala p***322;yt i oddaj j***261; na gwarancji sprzedawca nie ma prawa obci***261;***380;y***263; Cie kosztami. A jak by chcia***322; to mu rzucisz jak***261;s ustaw***261; kt***243;rej i tak nie b***281;dzie zna***322; i masz z g***322;owy :D |
Cytat:
Na przyk***322;ad o broni i amunicji... :> || |
HAHAHAHAHAHA
Sama padła. Wsadziłem płytkę i za cholerę nie chciała sie skopiować(błędy CRC a ta płytka już była ze 100 razy używana zero rys i innych uszkodzeń). tak sie zmęczyła, tym odczytem aż coś walnęło i całkiem padła.:haha: :wow: Płytkę wsadziłem do 2 napędu i wszystko ładnie się skopiowało. Jutro niosę i niech sobie robią co chcą. Lite-on to lipa której należy unikać jak ognia. :nie: Mojemu znajomemu w firmie padły już 4 nagrywarki co przyjdzie z serwisu to gorszy szmelc pochodzi trochę i znowu siada. Mam starego LG chodzi już parę ładnych lat zero jakichkolwiek problemów żadnej spalonej płytki. I założę się o grube pieniądze, że przeżyje tego nowego Lite-on'a który mam nadzieje przyjdzie z serwisu. |
Cytat:
Sam pytałeś jak zepsuć, a teraz wyjeżdżasz z takimi tekstami :czytaj: :> |
Cytat:
Tak sie nie robi:nie: |
|
Cytat:
|
Cytat:
Pewnie klątwa faraona, który się wku*wił, na sprzedawców pamiątek, którzy przed piramidą okazyjnie refurbishowane Litki na łańcuszkach sprzedawali :czytaj: || |
Dawno, dawno temu był taki temat :>
Wyszło na 400V po druku albo elektroparalizator :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:09. |