![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.09.2005
![]() |
![]()
Witam.
Niedawno kupiłam sobie pierwszą w swoim zyciu nagrywarkę DVD, a więc jestem jeszcze kompletnym laikiem w tych sprawach. Jest to LG GSA-H22L Lightscribe. Do nagrywania płyt używam programu Nero 7.5.1.1 Ultra Edition. No i mam problem, bo nie wiem jak używać tego całego LightScribe. Z tego co wyczytałam na googlach do nagrywarki powinien być dołączony sterownik, który ma spowodować pojawienie się w programie Nero StartSmart w dziale "dodatki" ikony "Drukuj etykiete LightScribe"... Niestety ja kupiłam OEM i nie mam żadnego oprogramowania itp. do tej nagrywarki.... ![]() Co mam w związku z tym zrobić?? Proszę poradźcie, bo ja naprawdę mam o tym zerowe pojęcie a chciałabym wypróbować nagrywarkę czy nie jest uszkodzona, mam na to jeszcze 3 dni. Ps: znalazłam na Waszej stronie w dziale download "LightScribe Engine 1.4.84.1" - Sterownik LightScribe wymagany dla nagrywarek posiadających możliwość wypalania etykiet bezpośrednio na nośniku" Niestety sterownika nie da się ściągnąć ponieważ wystepuje błąd na serwerze... Ale nie wiem nawet czy to o to chodzi... ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
#4 |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oryginał czy
![]() ![]() ![]()
#5 |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przy okazji testu BenQ 1625 było to dość dokładnie opisane: Recenzja BenQ 1625 - CDRinfo.pl
|
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.09.2005
![]() |
Dzięki serdeczne chłopaki
![]() Udało mi się dzięki Wam, tzn wypaliłam tę etykietę i nawet całkiem całkiem to wygląda... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|