![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
![]() |
Jak zmienić bitsetting nosnika
Witam.Panowie mam pytanie jak zmienić bitsetting nośnika DVD+R na DVD-ROM?? Posiadam nagrywarkę Optiarc DVD RW AD-7173A Mam do skopiowania kilka płyt jednak mój stary odtwarzacz stacjonarny nie odtwarza filmów nagranych na DVD+R ani na DVD-R a jak nagram płytę jako DVD-ROM to bez problemu działa.Nagrywałem te płyty programem Nero gdzie jest możliwość zmiany booktype na DVD-ROM jednak program był w wersji trial.Wiem że w programie ImgBurn jest zmiana booktype jednak nie można w nim nagrać płyt DVD Video.Próbowałem także w Ashampoo jednak nie ma tam możliwości zmiany booktype chyba że ja tego nie znalazłem.Proszę o pomoc...
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
która opcja jest do nagrywania DVD Video w ImbBurn?? w innych programach jest opcja DVD Video a tu nic takiego nie ma...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeśli ImgBurn wykryje, że chcesz wypalić pliki DVD Video (lub BluRay/AVCHD) - sam ustawi potrzebne parametry.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Ciekawe powiedzenia, cytaty, śmieszne stwierdzenia | andrzejj9 | Humor | 34 | 16.03.2019 15:39 |
Pioneer 111D - jak zmienić jego możliwości ? | zet64 | Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych | 4 | 20.05.2008 18:14 |
Jak zmienić literę dysku systemowego? | Burt | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 9 | 24.12.2007 02:05 |
Jak Zmienić Format Filmu ? | jasiu18 | Napędy optyczne DVD | 3 | 19.06.2007 22:44 |
Jak zmienić ustawienia prędkości nagrywania w Nero itd.? | Zielona | Napędy optyczne DVD | 0 | 02.10.2004 12:07 |