![]() |
w Lublinie teraz nowa moda.
Cokolwiek kupujesz to sprzedawca ma to w domu i jest megazadowolony. A w dodatku masz cholerne szcz***281;scie bo on to kupi***322; tydzie***324; temu 30***37; dro***380;ej || A je***380;eli akurat nie ma tego co chcesz (a zazwyczaj nie ma) - to ma co***347; lepszego, nieco tylko dro***380;szego (np dwukrotnie) || Jedyne czego za cholere kupi***263; si***281; nie da to nap***281;d LiteOn. Poniewa***380; sprzedawcy si***281; ich boj***261;. |
Jak rok temu sk***322;ada***322;em kompa , to troch***281; biega***322;em po sklepach,nigdzie nie polecali lite-on , przewa***380;nie LG , jedni psioczyli na Samsunga inni chwalili .Tam gdzie z***322;o***380;yli kompa m***243;wili o pionieerze ale ja dupa wzie***322;em LG bo mam w drugim kompie ju***380; 3lata i dzia***322;a.Nie wzie***322;em Pionieera bo tej firmy to widzia***322;em tylko radia samochodowe!
|
Cytat:
To ogrom dysproporcji wzajemnego nie wykluczenia byłby wprost nie do zniesienia :nie: :czar: |
a co powiecie na philipsa? mam juz 4 lata i smiga a samsung mi padl po pol roku. teraz chce sobie kupic ale nie wiem jaka co powiecie na tego PHILIPS DVD Writer SPD6005BM ? lub inna dobra zeby czytala plyty i nagrywala ;) interesuje mnie nagrywarka z LightScribe
|
Cytat:
Tylko jedna lepiej, druga gorzej. Gorzej, przeważnie, jak dobrze czyta, to gó.wniano nagrywa i na odwrót:taktak: |
Cytat:
Żeby było fajnie i miło Podpowiem tylko, że Philips 6005 to OEM Samsunga :czytaj: :haha: |
Cytat:
|
No! Nareszcie zaskoczy***322;o o co chodzi :taktak: Ja mam jeszcze DVD Rom Toshiby do specjalnych zada***324;, jak nie mo***380;na czego***347; odczyta***263;, to si***281; podmienia jeden nap***281;d w budzie i czasami si***281; udaje. :D
|
Cytat:
I na wszelki wypadek jeszcze trzecią - do zadań specjalnych Wiesz, gdyby trzeba było pałą przypierdzielić... :rozga: :] |
co kupić
Chcę kupić nagrywarkę z interfejsem SATA i technologią Lightscribe, nagrywarka będzie pracować jako zewnętrzna w laptopie. Podłączona będzie przez przejściówkę USB/ATA/SATA f-my UniteK. Co możecie polecić???
|
Cytat:
Wszystko jaki***347; ch***322;am lub szajs.. :czytaj: Szkoda p***322;yt :ysz: :czar: |
to zale***380;y ile kolega ma wej***347;***263; usb w laptopie ,bo teraz jedna nagrywarka nie wystarcza takie badziewie robi***261;
|
Jaka najlepsza nagrywarka do płyt DVD dwuwarstwowych ?
z tego co wyczytałem mam wybór między Pionkiem 112 lub 115 Czy warto dopłacić do 115 ? Na pewno na + dla niego, że jeszcze można wyrwać nowe :) 112 już raczej nie |
a ta nagrywarka LG GSA-H55L?? potrzebuje jednej a dobrej do nagrywania i odtwarzania
|
Cytat:
Ja bym ją kupił :taktak: :czar: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:05. |