![]() |
Mam
LG GH24NS95 i czy to jest optymalny wybór w porównaniu do np. asusa 24f3lt ,bo ten pali mi co trzeba tylko nie wiem jak ten wypadmie? Po nagraniu tego samego obrazu Opti Drive Control pokazał podobne parametry ? |
Cytat:
Czy też o Asus DRW-24B3LT? Co do LG GH24NS95 jest jak najbardziej OK... http://forum.cdrinfo.pl/f15/lg-gh24n...h24nsc0-93253/ |
Na 100% mam asusa DRW-24B3LT kupionego kilka lat temu , mało urzywanego, a teraz po wgłębieniu się w temat widzę, że mam klasowy sprzęt.
|
Cytat:
|
Polecany LG i SAMSUNG obsługuje BMP i da radę poprawnie nagrać XGD3?
|
Obsługują oba BurnerMAX Payload Tool ale OPU nie umie zrobić poprawnego overburning do wielkości 8,14GB na DVD+DL i pod końcem zapisu błędami sypie.........:ysz:
|
Swoją drogą śmieszne że ten kiepski laser w iHas E/EU/EUV daje radę, a te lepsze już nie.
|
Prawdopodobnie są to świadome ustawienia\zaprogramowanie OPU...:ysz:
Najwyraźniej LG\TSST ma jakieś udziały w firmach od gier Xbox;) |
Ilość załączników: 1
Do Sondy 2015 dodano najnowszy model LiteOn iHAS 124\324 F
Chipset MediaTek MT1862N+ OPU LiteSpice DWH02B Screen i info dzięki uprzejmości @anywhere z myce. Załącznik 69738 |
Jak będzie można go gdzieś kupić daj cynk :D
|
Człowiek myśli, że nic gorszego niż "E" nie da się wyprodukować, a Oni wypuszczą "F"...
|
Cytat:
Cytat:
Zaraz zaktualizuje tablice LiteOn do najnowszej wersji wersji z uwzględnionym modelem F:) |
LiteOn iHAS 124\324 F
Ilość załączników: 1
|
Jak tylko się pojawi w Polsce to kupuję.
|
czy Asus DRW-24F1ST jest coś wart tzn czy da się go przeflashować na coś normalnego ?
ale z tego co czytam chyba nic sensownego z tego nie będzie ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:31. |