![]() |
@maxxis
jasne jeszcze mam sobie szukać jak pali pionek...... ^_^ teraz to rozbawiłeś mnie do łez....... :poddaje: wysuwasz tezy a nie masz argumentów na poparcie......jesteś poprostu śmieszny.... :glaszcze: |
Cytat:
Tam za granicą mają nieaktualne info :taktak: No a te nagrody to lepsze od tych testów z gazet? :idea: :D |
Cytat:
duzy zbior info o pionkach masz tutaj: http://club.cdfreaks.com/lite/f-87-p-1.html |
@VIZZARD
a gdzie Tina Choice?? :fiu: pozatym z tych nagród to tylko cdrinfo i hothardware reszta to testy w gazetach gdzie np. w chipie 4163 jest na pierwszym miejscu.... |
No a poza tym
Jak już tak sobie gawędzimy o nagrodach .... :> http://www.cdrinfo.com/Images/Ads/Ou..._bestdrive.jpg |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Cytat:
No i teraz tak: Pomijając słowne - donikąd prowadzące utarczki słowne Mamy tu dwie sprzeczności :| Więc albo trzeba powiedzieć, że "... testy na www.cdrinfo.com są niewiarygodne........" :czytaj: Albo Yetixxl nie mówi prawdy :nie: Co wybieracie? :idea: :> |
Cytat:
|
W prawdzie sam mam pionka, ale co do tej jakości zapisu to mamy patową sytuację. Z jednej strony palnik nagrywa na wszystkim i wszystko co nagra bez problemu się czyta (testowałem mediastore i hawk) a z drugiej strony testy jakości w DVDInfoPro wychodzą dziwnie. Nie mówie już o testach w Nero CD-DVD Speed (Disc Quality Check) po przeróbce pionka na piodatę (PI na mediastore skaczą do 3000 a z drugiej strony PIF są niskie - na Verb. Pastel nie przekraczają 3). Niestety nikt na tym forum nie wziął się pożądnie za testy jakości nagranych na pionku płytek. Sam bym takie zrobił, ale nie mam Benq'a ani Liteona żeby je przeprowadzić.
Pomijając ten fakt polecam pionka. |
Cytat:
|
Cytat:
a takie teksty to mozesz..... zreszta pionek pali duzo lepiej niz lg. tak samo moze napisal bys o plextorze, ze jest do kitu i lepsze lg..... |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Jak to nie ma paska na dole LG 4163B jak ma :) dobra wypalarka polecam wersje Box
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:18. |