![]() |
Cytat:
Przychodzi do mnie i ma prawą rękę zabandażowaną, Ja się pytam , - co ci się stało ? A on - dałem w pysk taksówkarzowi. Ja - ???? A on - ale przez szybę, bo miał zakręconą. |
Cytat:
What a Mistake! Tylko ci się wydawało, że myślałeś :D |
Cytat:
|
Polecam 1213 S Tania i wystarczy wgrac soft od dru - 710A i czyta zapisuje DL .x2,4 pozdrawiam
|
Cytat:
Wtedy to dopiero zobaczysz! :O :D |
Cytat:
Ale człowiek jest omylny ! |
Cytat:
Ale jak jesteś człowiek spoko, pełny luz, itp. To odczekaj 6 miechów i zobaczysz. |
Cytat:
|
Cytat:
2) Nie mam pojecia ale to nie zalezy od sprzetu tylko od nosnikow. Przeciez i tak teraz stosowane predkosci sa bardzo ograniczane przez nosniki. A sprzet pewnie taki wyjdzie - tylko co z tego jak predko nie bedzie plyt ktore to wytrzymaja. 3) Jak bedzie wiecej producentow. S to optyka Sanyo |
1] myslicie ze z 1213s lub 1633s bedzie mozna wydusic z nowymi biosami DLx4?
2] co dalej po 1633s? bedzie 24xxs? czy to juz raczej koniec i zaczyna sie wyscic juz z predkosciami DL i tez do 16x koniec? 3]kiedy planowane sa jakies obnizki plytek DL? bo to nie jest do przyjecia w jakiej sa obecnie cenie :( PS: co oznacza to S na koncu modeli? :) |
Do srody bede robil tescik DL . pozdrawiam jak zrobie opublikuje . Ale to nie bedzie verbatim .
|
Cytat:
|
no tak masz racje
|
zapomniałeś jeszcze o Pioneer DVR 108
DL pali x4 SL pali x16 |
jezeli nie zalezy ci na szybkosci nagrywania dl to kup liteona 812 i przerob ja na 832, jak ci sie niechce przerabiac to kup pelne 832.obie pala x2,4 czyli okolo 43 minut musisz czekac na plyte. mozesz tez kupic litka 1213 i przerobic go na 1633 lub pelne 1633 tez pali x2,4. to samo sony dru 700 i 710 tez x2,4. a jak chcesz cos szybszego to nec 3500 DL pali x4 ale nie ma narazie nosnikow i malo o nim wiadomo (moga byc jego oemy czyli HP i TDK). to samo o litku 1213 1633 (oeny to sony i teac) tez malo wiadomo o nich jak pala
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:19. |