![]() |
Cytat:
Cytat:
|
tak czytam cale forum i dochodze do takiego wniosku NEC2500 wypala elegancko ale jak naprawde jest z odczytem DVD/CDR ? - czy rzeczywiscie ma tak duze problemy z odczytem DVD/CDR ? to pytanie do ludzi posiadajacych NECa.
I jeszcze jedno jak wyglada jakosc nagranych CDR przez NEC'a czy takze jest dobrze, czy NEC jest tylko super nagrywarka DVD i tylko nagrywarka DVD jak to w ktoryms poscie napisal Esiek |
Cytat:
juz kilka razy musiałem zrezygnowac z filmu... :smutny: ktos powie bios moze...tak mam i nic to nie daje nagrałem dwa razy CDR i nie widze róznicy choc powiem ze audiofilem nie jestem ..cos tam słysze... ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
oficjalnie serwis pioneera odpowiedzial mi ze wersja a07x rozni sie od 107d o
wyglad firmware jest cichszy,specjalnie wyciszony, super system tlumienia wibracji and more (czyli moim zdaniem dobre samopoczucie bo ktos se kupil drozsza wersje)- lol ogolnie mowiac 107d to ekonomicznie uzasadniony wybor ja wzialem NEC'a ND-2500A choc mam zdanie o pioneerach ze sa v good smiac mi sie chce z plextorow-srednia jakosc,duzo bajerow za gigantyczna cene |
Witam
Moja siorbarka DVD jest pierwszą jaką mam a jest nią Pioneer A07XLA ***8211; Polecono mi ją z różnych zirudeł , nawet nie będę się chwalił z niektórych jakich . Jest to faktycznie mocarz , nie wiem jak 107mka ***8211;czy jest równie gryząca wszystko co do niej włożysz , przy UP 1,16 jest wszystko OK. Przy pierwszym wypalaniu miałem problem z nośnikami PLATINUM x4 , to nie była nagrywarka tylko źle działający win. Wypaliłem już 37 płytek rożnych firm łącznie z dobrymi jak TDK-VERBATIM a kończąc na jakimś badziewiu za tu uwaga 3 zata Wszystko zasiorbała X4-X8 , jak napisałem kiedyś to w nagrywarce jest najmocniejszą stroną że można nagrać wszystko i na wszystkim , nieraz dobrze jest dopłacić parę zł. zwróci się i tak. Pozdrówki |
107D to jest to samo nawet Ci zapewne wykrywa ją system jako 107D.na swojej wypaliłem już sporo płytek i również łyka od najtańszych po te najlepsze TDK Verb i wszystko śmiga idealnie na stacionarym jak i na Xboxie :spoko:
|
Ja kupiłem LG GSA-4082B i jest super. Ale najlepsze jest to że do wersjo OEM nagrywarki jest dodany cały pakiet softu i to świetnego jak np. Power DVD5, Power Producer Gold firmy CyberLink do zgrywania i edycji materiału wideo z tunera kasety wideo i innych np konwersja z avi. Zrobilem już kilka starych kaset wideo VHS I V8 i efekty są doskonałe. Polecam. I to wszystko pełne wersje . Nagrywarka jest OK i to wszystko za 399zł.
|
Cytat:
Jeśli chodzi osoft to A07XL ma się tez czym pochwalić - a jest czym jak na przykład- wszystko Pinnacle ,INSTANT CD/DVD , INSTANT PHOTO ALBUM , INSTANT VIDEO ALBUM , WinDVD4 Pozdrówki A i jeszcze ten wygląd , może wy nie przykładacie do tego wagi ale ja bardzo. :mruga: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:09. |