![]() |
Cytat:
Ktory bys nie wzial to i tak czegos ci bedzie brakowac co w innym jest (( Ciężko jes lekko żyć || |
Cytat:
|
Je***380;eli woog***243;le takiego BenQ dostanie, a jak nie to Samsung...
|
Cytat:
Odpowiedź jest na miarę pytania... :taktak: :D |
co polecicie do wypalania plytek dvd+r dl. bo moj nec 3540a juz nie daje rady :( 3 płyty na 5 do kosza :( plytek cd w ogole nie czyta ((
|
Polecam LiteOn SHW-16H5S. Nece to s***322;abiaki. Og***243;lnie bardzo s***322;aba marka.
|
Cytat:
Ja polecam litka ale SHW-165H6S Pozdrawiam |
a co mozecie powiedziec o litku LH-18A1H i mozliwosci przerobienia na LH-20A1H
|
Cytat:
Plextora? :> :D |
Cytat:
http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=191968 wygląda zachęcająco :) |
Cytat:
Jeżeli jest taka możliwość - to fajnie Jeżeli idą za tym nowe możliwości - to fajnie (tylko czy idą?) Jeżeli idzie za tym o niebo lepsze palenie - to fajnie (tylko czy idzie?) Przeróbka 18A1H@20A1H jest niczym innym jak przeróbką 18@20 Fajnie jest mieć dla mienia - pytanie dotyczy tylko merytorycznej części zagadnienia Mianowicie: po co? :idea: Być może są i inne płaszczyzny rozumowania :taktak: Ale jak dla kogoś kto nagrywa DVD w zasadzie głównie z prędkością x8 To tylko :zongluje: i :samozapl: :czar: |
głównie chodzi mi o nagrywanie płytek DVD+R DL i pod tym kątem bede kupowal nagrywarkę. 4 padnięte płytki z 9 (lol) to zdecydowanie za dużo.
|
Cytat:
P***322;ytki DL to generalnie pora***380;ka - czy to no***347;nikowa czy to sprz***281;towa :blee: Natomiast co ma do tego 18@20? :idea: Chyba nic... Bo to przecie***380; wci***261;***380; ten sam chip, wi***281;c ewentualne r***243;***380;nice to kwestia niedopracowania biosu :czytaj: :taktak: |
obecnie jestem zmuszony u***380;ywa***263; tych p***322;ytek (xbox360) a co do 18@20 to szukam czego***347; nowego/dobrego (benqa 1650/55 raczej juz nie dostane). po przeczytaniu tematu na cdfreaks jestem bardzo pozytywnie nastawiony do tej wypalary :D
|
Cytat:
Pewnie się dowiesz, że cdfreaks to @##$%!!$@@##&^&^*#$#!@#!$@##$!! A ten Liteon to _/\_/\_/\_ <- BAD _/\_/\_/\_ - BAD _/\_/\_/\_ - BAD :(:sciana::help:???:ysz:((:zly::blink: :tv: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:54. |