![]() |
Witam wszystkich!
Ja jestem zainteresowany nagrywarką z obsługą LightScribe. W grę wchodzą raczej modele: LG GSA H22L oraz Samsung SH-S182M. Ciekawi mnie co je różni, która lepiej nagrywa, koryguje błędy itp. Z góry dziękuję za każdą odpowiedź. |
Cytat:
P.S. Może wyzerowalibyśmy wyniki sondy i głosowali jeszcze raz, ponieważ wyniki mogą już być trochę... NIEAKTUALNE :) |
A co jest w takim razie złego w LG GSA-H22L, znajomy ma H20L czyli praktycznie bliźniaczy model i mówi że nie miał do tej pory żadnych problemów poza płytami w formacie + DL
|
Cytat:
|
R***243;wnie***380; przychylam si***281; do wniosku przedm***243;wc***243;w. :tak!:
|
to teraz zobaczcie kto g***322;osowa***322; na samsunga :>
trzeba my***347;le***263; przysz***322;o***347;ciowo ^_^ :spoko: |
To już lepiej wyniki tamtej ostawić gdzieś dla potomnych
Żeby wiedzieli kto głosował na Samsunga :> A teraz zrobić nową, z nowymi modelami A nie zerować tamtej starej :nie: :czytaj: |
No to mo***380;e nowy temat? :idea:
|
Cytat:
JAKĄ NAGRYWARKĘ KUPIĆ II (FIGHT FIRE WITH FIRE)? :czytaj: :mruga: |
Ponowi***281; moje pytanie bo jednym g***322;osem nie zdecyduj***281;.
Interesuje mnie nagrywarka z technologi***261; LightScribe. W gr***281; wchodzi LG GSA-H22L oraz Samsung SH-S182M. Co polecacie? Czego nie ma jedna, czego nie ma druga itp. |
Cytat:
Może masz jakieś wymagania co do tego sprzętu? :> |
Cytat:
Jestem za nowym tematem, może by konkretnie podać modele nagrywarek, a nie samych producentów :hmm: Np. co pół roku nowa sonda z nowymi modelami :) |
Dok***322;adnie..
Bo lec***261;c og***243;lnie po producentach to mo***380;e si***281; kto***347; nadzia***263;.. Kupuj***261;cy przyk***322;adowo BenQ 1670 :szczerb: |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
:D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:47. |