![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.06.2004
![]() |
Jaka wypalarke DVD wybrac??
hej
mam problem z wyborem wypalarki DVD zastanawiam sie nad kupnem takiego czegos : - Liteon LDW 851S - Liteon SOHW 812S - NEC ND 2500 - Pioneer A07XL - Teac DV 516E Chcialbym sie dowiedziec, ktory wybor z podanych wyzej wypalarek bylby najlepszy wzgledem ceny do jakosci. Jakby ktos z forowiczow mial ktorys model z w/w to czy moglby napisac jak sie sprawuja te wypalarki. Dzikei z gory, pozdrawiam, narazie |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kup sobie Pioneera A07XL. Mam 106D, Robs Yoda też i sprawują się dobrze. Ewentualnie NECa, ale tu poczytaj posty właścicieli NECa (coś tam mają z odczytem ale dobrze palą, jak twierdzą posiadacze - zresztą pewnie sie odezwą)
Jabba |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.11.2003
![]() |
Nie ma takiej nagrywarki Teac DV 516E. To co wymieniles to jest DVD-Rom. A z nagrywarek Teac to sa DVD REC TEAC DV-W50D (w srodku jest Pioneer 106) DVD REC TEAC DV-W58D (107) DVD REC TEAC DV-W58G (liteon tylko nie pamietam jaki model). Jesli mam cos polecic to bierz Teac tanszy od Pionerra, a to samo.
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
Pioneer A07XL mam ją od miesiąca jest zaje...bista polecam
|
![]() |
![]() |
|
|