Witam.
Jakis czas nie pisalem,bo nie mialem czasu,a i problem chwilowo "rozwiazalem" w ten sposob,ze zamienilem sie z kumplem na nagrywrki-od niego mialem taka wlasnie wewnetrzna "wmontowana" do kieszeni od 3.5"HDD (z zewnetrznym zasilaniem sieciowym).
Teraz jedna wrocila do mnie ta nagrywarka Samsunga i nadal BSoD u mnie robi! Ale juz wiem,ze to nie wina nagrywarki,bo z innymi kompami (pod Win 7 tez) dzialala bezproblemowo; nie jest to tez wina systemu- jak juz wspomnialem dziala pod Win 7. Wlasciwie nie jest t o tez wina mego netbooka-bo wczesniej pod Vista dzialala z tym netbookiem! Zauwazylem tylko taka rzecz,ze chyba kiedys ze starszymi sterami USB dzialala dobrze-bo juz na Viscie zaczela mi robic BS,ale dopiero po kilku miesiacach uzytkowania [w miedzyczasie prawdobodobnie byla aktualizacja sterownikow USB na moim netbooku]. Dodam,ze firmware nagrywarki aktualizowalem. Wiec co mozna jeszcze z tym zrobic

? Chcialem sprobowac przywrocic starsze sterowniki USB,ale szczerze mowiac nie chce mi sie tego robic,bo mam sporo urzadzen popodlaczanych do USB (m.in. przez hub'y),i nie bardzo orientuje sie ktore stery "wycofac"-a nie chce wszystkich,a potem znow aktualizowac..
Tak wiec

,pliz!