Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 12.02.2010, 20:14   #5
Rokubungi
Nowy na forum

Data rejestracji: 04.09.2009
Rokubungi w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Unhappy Wciaz BSoD!

Witam.
Jakis czas nie pisalem,bo nie mialem czasu,a i problem chwilowo "rozwiazalem" w ten sposob,ze zamienilem sie z kumplem na nagrywrki-od niego mialem taka wlasnie wewnetrzna "wmontowana" do kieszeni od 3.5"HDD (z zewnetrznym zasilaniem sieciowym).
Teraz jedna wrocila do mnie ta nagrywarka Samsunga i nadal BSoD u mnie robi! Ale juz wiem,ze to nie wina nagrywarki,bo z innymi kompami (pod Win 7 tez) dzialala bezproblemowo; nie jest to tez wina systemu- jak juz wspomnialem dziala pod Win 7. Wlasciwie nie jest t o tez wina mego netbooka-bo wczesniej pod Vista dzialala z tym netbookiem! Zauwazylem tylko taka rzecz,ze chyba kiedys ze starszymi sterami USB dzialala dobrze-bo juz na Viscie zaczela mi robic BS,ale dopiero po kilku miesiacach uzytkowania [w miedzyczasie prawdobodobnie byla aktualizacja sterownikow USB na moim netbooku]. Dodam,ze firmware nagrywarki aktualizowalem. Wiec co mozna jeszcze z tym zrobic? Chcialem sprobowac przywrocic starsze sterowniki USB,ale szczerze mowiac nie chce mi sie tego robic,bo mam sporo urzadzen popodlaczanych do USB (m.in. przez hub'y),i nie bardzo orientuje sie ktore stery "wycofac"-a nie chce wszystkich,a potem znow aktualizowac..
Tak wiec,pliz!
Rokubungi jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: