![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.01.2004
![]() |
![]()
Jaki jest najlepszy bios do nagrywarki Liteon 411s.Wczoraj wgrałem FS0J i dziś nagrywałem płyte (1 raz) na Melody DVD-R x2 i problem wystąpił podczas zamykania płyty w NERO był komunikat błąd podczas zamykania płyty w DAO. Wadliwa płyta czy bios?Napiszcie na jakim biosie najlepiej wam smiga nagrywara? pozdr.paju
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Guru
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.01.2004
![]() |
Faktycznie to płyta badziewna była. Na moich ulubionych płytach za 3,5zł GIGAMASTER DVD-R x4 wszystko ok i na ESPERANZA DVD+RW x4 też ok ale i tak nagrywa ją jako X2,4.Może ktoś ma sprawdzone płyty do tego modelu chętnie się dowiem jakie to są.pozdr.paju
|
![]() |
![]() |
#4 |
Pentium4ever
Data rejestracji: 06.12.2003
![]() |
Mój znajomy ma 411S od kilku miesięcy.
Wypala na DVD-R x4 MINT (mi osobiście się nie podobają bo są różowe) ale używając tych płyt nie zawalił ŻADNEJ (dosłownie ŻADNEJ). I jeszcze jedno nie dokonywał też zmian BIOSu uznał to za niepotrzebne skoro nie ma problemów. Płytki można dostać za 5 zł. Wypalał też komuś VERBATIMa DVD-R x2 i też nie miał problemu. |
![]() |
![]() |
|
|