![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.02.2004
![]() |
kupno nagrywarki DVD (dlugie)
Czesc. Sprawy nagrywarek DVD i nagrywania sa dla mnie jak na razie calkiem obce. Generalnie chcialbym kupic sobie nagrywarke DVD, przegladalem forum, troche googlowalem i nie znalazlem odpowiedzi na pytanie na co trzeba zwrócic uwage, na jakie funkcje ogólnie przy zakupie nagrywarki. Wszyscy na forum polecaja okreslone modele typu LG, LiteON, Asus, Plextor. OK ale ja akurat jestem w USA i trafila mi sie okazja kupna nagrywareczki firmy I/OMagic (w Polsce praktycznie nieznana) za to tutaj troche rzeczy ta firma sprzedaje. Co jest interesujace w przeliczeniu na zl cena wynioslaby okolo 330zl co jest naprawde niewiele w/g mnie. POdaje linka do sklepu z ta nagrywarka
http://www.circuitcity.com/detail.js...3663&oid=76605 to jest typ IMM IDVDRW4DB. Bylbym wdzieczny jezeliby ktos kto sie orientuje w sprawach DVD wstapił na ta stronke i powiedział mi czy ta nagrywareczka jest warta uwagi. Z góry dziekuje za pomoc Pzdr |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 19.01.2004