![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
asus 616
ekhm, ja juz kupilem tego asusa... bosh, ale gowno. szumi glosno nawet przy cd audio, dane czyta z 43x (probowalem spowalniac cd bremse albo nero speed cd, ale nie dalo sie.. jestem zawiedziony. sprobouj moze pioneera...
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.02.2004
![]() |
Ja polecam Lite-On LTD-166S wyprodukowane przez JVC. Posiadam takowy napęd i czyta każdą płytę począwszy od DVD-R skończywszy na DVD-RAM. Cena około 129zł (przynajmniej ja ją za tyle nabyłem)
Cytat:
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 15.03.2004
![]() |
Tak samo jak LG GDR 8162B. Czasami porafi pohałasować, ale tylko jak ma poważny przebieg i płytki CD.
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.03.2004
![]() |
Cytat:
![]() bo mam pare DVD+r wypalonych, i nie wiem czy bedzie dla mnie czytać :/ |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
![]() |
a ktoory z wymienionych napedoow jest najlepszy pod wzgledem czytania podrapanych plytek?
to co ludzie robia z plytami w wypozyczalniach przechodiz ludzkie pojecie ![]() co do poschratchowanych plyt to ponoc toshiba krolooje... co o ty myslicie? pozdr Szo |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.02.2004
![]() |
Prosze bardzo... Lite-On czyta bardzo porysowane płyty... Nawet zalane itp. Bardzo wytrzymały i wręcz nie zniszczalny! POLECAM!
![]()
#7 |
Bywalec
![]() |
hmmm.. cos do liteonoow nie mam zaufania...
kupilem ltd-163 po tym jak w kazdej gazecie (chyba kupione testy) byl najlepszy itd... no spoko w sumie jak sie rozpedzi to dziala.. ale jak jest jakas wieksza rysa to juz nie umie jej zczytac.. paranoja taka ze np na smierdzacej esperanzie nie chce zgrac ostatnich sektoroow i Nec 2500 to za niego robi.. wiec dzieki z liteonem ![]() pozdr Szo |
![]() |
![]() |
|
|