Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 28.12.2004, 14:55   #1
G1K3R
Nowy na forum

Data rejestracji: 28.12.2004
G1K3R w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Nagrywara DVD - ale jaka :|

Po przestudiowaniu tego forum, jak i różnych inny opisów sprzętu wiem jeszcze mniej tzn już nieiwem całkowicie co wybrać.

Potrzebuje nagrywarki do nagrywania (odkrywcze prawda ) nie musi to być demon szybkości czy ciszy - ma poprostu dobrze nagrywać zarówno CD jak i DVD (również te zabezpieczone) - cena nie gra dużej roli (ale bez przesady).

Nie jestem masowym piratem, ale nie lubię mieć problemów ze sprzętem, a nagywara LiteOna (411S --> 811S) którą mam w opiece jest wybitnie denerwująca i co chwile pali płytki :/

Więc szukam nagrywarki:
1. Dobrze zapisującej i odczytującej CD, DVD (- i +, R i RW)
2. Radzącej sobie również ze słabej jakości nośnikami
3. Mało problemowej przy codziennym urzytkowaniu
4. Fajnie by było gdyby obsługiwała DL (tak na przyszłość)
5. Koniecznie z dobrą korekcja błędów - mam kupe płytek z którymi moje stare CDRW już sobie nie radzi, mimo, że niektóre płytki były odczytywane zaraz po zapisie na innej nagrywarce.
6. Byle nie Samsung - jakś niemam przekonania do tej firmy jeśli chodzi o napędy optyczne (uraz z dzieciństwa ? )

Wiem, że macie tego typu postów tutaj dziennie dziesiątki, ale myślę, że dość jasno sprecyzowałem o co mi chodzi.

Z góry dziękuję za odpowiedzi.
G1K3R jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: