![]() |
ja mam ronin'a i powiem tylko tyle że wygląd ma przyjazny dla oka, cieniutki i przedewszystkim czyta Wszystkie płyty (nawe największe badziewia po 1,30zl).Z czystym sumieniem moge go polecić!!!
pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
|
Będe je miał jutro więc też jutro będą testy :D
|
chlopaki czy ronin 908 ma 5.1 czy nie bo slyszalem rozbiezna informacje ???
|
A więc dostałem ten odtwarzacz Yakumo.
Czyta DVD+R/RW i DVD-R/RW. Odtwarza nawet DVD-MP3 i DVD-JPG na płytach Esperanza DVD-R od AG (czyli shit). Dźwięk i obraz bardzo dobry. Obejżałem narazie te filmy, które były nagrane na najgorszych płytkach i i nie było żadnych zacięć. Jestem zadowolony. |
Cytat:
|
Kupiłem tutaj : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31098657
|
Te najgorsze płytki jakie miałem to Esperanze od AG :) A zaraz dam wykresik płytki, którą też czyta bezproblemu. Jest w KProbe juz 40%. Proszę czekać :)
|
ladne i tanie :D i najwazniejsze ze czyta wszystkie plytki :D
|
Ilość załączników: 1
A więc te czyta bezproblemu :D
Esperanza DVD-R 4x palona 4x i Verbatim DVD+R 4x palony 4x. Tylko co mnie dziwi to to, że przy Verbatimie miałem ok. 1400 błedów :D (test w środę) a teraz robiłemscan tej samej płytki i wyszło ok. max 10 błedów. Chyba, że to zasługa SP2 i nowych sterowników ASPI :D To KProbe zaskakuje. |
Ja uzywam Ronina i niemam z nim zadnych kłopotów.Czyta kazdy rodzaj płytek.Wejsc tesz jest cała masa wiec podłonczysz co dusza zapragnie .Pozdrawiam
|
Cytat:
maniek |
pojecie " tanie"
jest wzgledne-
to co dla jednego jest tanie , dla drugiego okaze sie drogie !! i odwrotnie :fiu: poprostu zle postawione pytanie :kasa: |
Już kupiłem to Yakumo i jest :spoko:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:56. |