![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 08.02.2003
![]() |
W jakiej cenie kupujecie plytki?
Na tyle sa one rozne, ze moze warto wymienic sie doswiadczeniami - ja kupuje po 5zl/szt princo z nadrukiem dvd-r.
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 19.01.2003
![]() |
JAKIE TE PŁYTKI KUPUJESZ
![]() I GDZIE ? DAJ JAKIS NAMIAR , BOJA MAM MEDIASONIC ZA 6.1ZŁ A ZAWSZE TO 1ZŁ W KIESZENI A PRZY ILOSCIACH................. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Bywalec
Data rejestracji: 11.06.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
#6 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Jeszcze tylko dodam, ze jakis czas temu wysylalem 2 plytki do Kanady. Zaplacilem za list zwykly bodaj 2,70zl. Powiedzmy, ze polecony, w ktorym spokojnie wrzuce 10 plyt moze kosztowac 8zl, czyli 2$. Zachodze w glowe skad wzieli te 62. Jedynym rozwiazaniem jest wiec miec tam znajomego, ktory przysle, wzglednie skorzystac z portali aukcyjnych i sie z kims dogadac (np. ebay). Problem w tym, ze najczesciej nie bawia sie w wysylki zagraniczne (podobnie jak u nas na Allegro), no i trzeba byloby zaplacic mu z gory, wiec jesli cos nie wyjdzie - strata kasy. No ale jak sie uda - zysk moze byc niemilosierny, bo plytki kupisz juz za 0,55$, wiec 10szt. mozna miec pewnie za ok. 7,50$ juz z wysylka, czyli 3zl/szt.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.12.2002
![]() |
Jezeli chodzi o ceny przesylki to wPolamerze nie jest tak zle z tym ze ja jestem w Stanach . A najlepiej poprosic znajomych ktorzy jezdza do Stanow o przysluge . Pozdrawiam wszystkich w Polsce
![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez moniek : 19.02.2003 o godz. 16:20 |
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.06.2002
![]() |
www.cdrmarket.pl dobra firma
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
volleyball
Data rejestracji: 14.11.2002
![]() |
Ja ka narazie nagrywałem na Toshibie której się pozbyłem. Teraz zamierzam kupić Sony DRU 500 tylko nie wiem czy nagrane na niej płyty Princo będa działać?? Ja jak narazie to kupuje z www.arcomp.com.pl za 6żł ale jak widać www.princo.com.pl jast tańszy - rabat TYLKO CZY KTOŚ NAGRYWAŁ PRINCO NA SONY. Pozdrowienia dla Stanów
|
![]() |
![]() |
#11 |
volleyball
![]() |
Moniek to czy możesz powiedzieć ile kosztuje tam Sony i czy wypala wszystko ładnie. CobraVerde mówi że wszystko oka ale czy napewno , Nagrywarka kosztuje 1833 zł i raczej nic nie umywa się do niej Pionieer Toshiba czy cała reszta??/
|
![]() |
![]() |
#12 |
volleyball
![]() |
Nie wim czy tak dobrze że x1 nagrywa z prędkością x2 ale czy napewno działają na wszyskich stacjonarnych DVD. Ja miałem taki przypadek na Toshibie że pierwszą płyte nagrywała mi z prędkością x2.3 ale nastę pną przez 12% było koa ale potem zamieniało się na x1.1
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
volleyball
![]() |
Jeśli ktoś nie wie to przy zakupie 100szt Princo x2 i Datawrite x2 na www.arcomp.com.pl za 599zł to i tak niezła cena.
ALE I TAK WSZYSCY CZEKAJĄ NA COŚ TAŃ SZEGO JA TEŻ ![]() |
![]() |
![]() |
|
|