Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne DVD (https://forum.cdrinfo.pl/f15/)
-   -   Jakość programów do nagrywania DVD (https://forum.cdrinfo.pl/f15/jakosc-programow-nagrywania-dvd-39615/)

KC42 13.09.2004 15:55

Cytat:

Napisany przez legion
troche zbaczacie z tematu po pierwsze unidriver nie jest potrzebny do litkow by go obslugiwaly nie przesadzajcie co :)
tylko to moze byc ostateczne wyjscie ale temat nie jest o tym

WinOnCD 6 powstał wcześniej niż nagrywarki DVD liteon, i niestety bez uzupełnienia sterowników nie widzi nagrywarki

Turboni 13.09.2004 21:30

Cytat:

Napisany przez KC42
WinOnCD 6 powstał wcześniej niż nagrywarki DVD liteon, i niestety bez uzupełnienia sterowników nie widzi nagrywarki

nie zgodze sie z toba bo poniewaz sciagnolem wersje trial ostatnia ze stronki i nagrywarka bez instalacji dodatkow jest widziana normalnie

legion 13.09.2004 23:19

Cytat:

Napisany przez KC42

kolega turboni juz ci odpowiedzial :)

Ricki 14.09.2004 11:35

Zaraz zaraz, ale chyba nie ma wersji trial winona

Turboni 14.09.2004 11:54

Cytat:

Napisany przez Ricki
Zaraz zaraz, ale chyba nie ma wersji trial winona

jest 30 dniowa bo sam ja mam. a zassysam pelna z torrenta

Druss 14.09.2004 12:25

A masz DVD Edition czy Power Edition ?? I czym sie roznia ??

pykson 14.09.2004 12:34

Chcialbym zauwazyc, ze teoretycznie macie racje - roxio z tego co widac na wykresach pali najlepiej, ale:

roznice w wynikach sa marginalne, wielkokrotnie mniejsze niz granica bledu, gdyby przeleciec te plytki w kProbe ponownie mogloby sie okazac, ze jednak roxio minimalnie przegrywa, dlatego proponowalbym nagrac cos na jakichs badziewiastych plytkach i wtedy porownac, powinna byc widoczna wieksza roznica jezeli rzeczywiscie roxio jest lepszy.

mam kilka howkow AN31, jak sciagne tego roxio to wrzuce wykresy z kProbe, ale prosze innych o zamieszczenie wykresow z gorszych plytek wypalonych w roxio/decrytperze/nero, im wiecej wykresow tym lepsze porownanie.

pozdro

Turboni 14.09.2004 15:00

Cytat:

Napisany przez Druss
A masz DVD Edition czy Power Edition ?? I czym sie roznia ??

dvd edition

B@rtek 14.09.2004 15:02

Turboni miał być jeszcze test Clona :taktak:

legion 14.09.2004 15:08

Cytat:

Napisany przez pykson
Chcialbym zauwazyc, ze teoretycznie macie racje - roxio z tego co widac na wykresach pali najlepiej, ale:

roznice w wynikach sa marginalne, wielkokrotnie mniejsze niz granica bledu, gdyby przeleciec te plytki w kProbe ponownie mogloby sie okazac, ze jednak roxio minimalnie przegrywa, dlatego proponowalbym nagrac cos na jakichs badziewiastych plytkach i wtedy porownac, powinna byc widoczna wieksza roznica jezeli rzeczywiscie roxio jest lepszy.

mam kilka howkow AN31, jak sciagne tego roxio to wrzuce wykresy z kProbe, ale prosze innych o zamieszczenie wykresow z gorszych plytek wypalonych w roxio/decrytperze/nero, im wiecej wykresow tym lepsze porownanie.

pozdro

kolega Turboni zrobil na espie testy to nie sa wybitne nosniki moim zdaniem :
espa nalezy do ciekich nosnikow
platiniu do lepszych ale nie nadzwyczajnych
memorex dobrych
wiec mowisz o media store?

Turboni 14.09.2004 15:11

Cytat:

Napisany przez Bartek15
Turboni miał być jeszcze test Clona :taktak:

bedzie dzisiaj bo wczesniej nie bylo kiedy a teraz bylo instalowanie sp2 :D i konfigurowanie zeby dorze chodzilo p2p

legion 23.09.2004 20:05

trzeba by jeszcze zrobic jakies testy na cloncd 5 vs cloneDvd2

Turboni 23.09.2004 22:28

no ale ostatnio nie mam czasu cos palnac tak dla przyjemnosci ale moze (raczej tak) w weekend :D

legion 23.09.2004 22:55

oki ja tez cos tu wrzuce :)

Turboni 23.09.2004 22:56

no bedzie jakie porownanie 2 rozne palniki :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:35.