![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.10.2005
![]() |
Problem z Pionkiem 110D
mam problem... mam Pioneerka 110D od ok 2 tyg...
dvd wypala super, cd-r`ki czyta i pali tez ok, tylko problem tkwi w tym ze nie chce odczytac mi dvd`kow ktore wypalilem na nim... :/ plytki (DVD) ktore przynioslem od qmpla smigaja bez problemu a te ktore wypalilem na nim nie chce ich odczytac... wypalam na TDK DVD+R. Nie probowalem jeszcze ich oczytac u kogos na innym czytniku, ale to chyba raczej nie normalne... ps. w nero w info o sesji wyswietla dobrze nagrana sesje, a jak ustawie kontynuacje sesji to bez problemu widzi wszystkie dane nagrane na plytce... szkoda ze tylko w nero... a w eksploaratorze widzi plytke jak czysta... HELP...
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
bios jest zaktualizowany juz dawno... i to niestety nie pomoglo... :/
#4 |
Nowy na forum
![]() |
oka, problem rozwiazany... okazalo sie ze byl problem z Nerem... Nie zamykal sesji, a jak chcialem potem zamknac sesje to wyrzucal blad... Pomoglo zainstalowanie nowszej wersji. Prosze o zamkniecie tego tematu.
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.12.2005
![]() |
Ja mam pare problemów w tą nagrywarką: (podłączona sa osobnej taśmie, primary master dysk i secondary master 110D )
*plyta nie nagrywa mi żadnej CDR w prędkości większej niż 32 *a DVD-R (firmy TDK) nagrywa tylko *8 Może mi jakiegoś bubla wcisnęli w sklepie? Mam biosa 1.32 |
![]() |
![]() |
|
|