![]() |
no wlasnie juz przestalem kombinowac.
Sirus ma bardzo dobry kontatk mailowy. Ustawilem sie na odbior osobisty we wrocku. z tym ze dostawa bedzie dopiero 12.07, wiec pewnie dostane w lapki 13 ale jakos przezyje... |
Ale kombinujesz!
W siriusue już dostałem potwierdzenie, że jak dziś przeleje kasiore to bede napęd miał w wtorek , najpuźniej w środe. Co do sklepów hmmm pytałem się i na razie nikt nie chciał mi tego zamówić, ale dostałem potwierdzenie, że 11 lipca spokojnie mi to sprowadzą |
hmm w ab.pl to zyklym ludziom nie sprzedaja :-(
wlasnie gadalem z nimi przez tel i nic z tego. wiec moze czy gdzies we wrocku mozna kupic ten sprzet? |
Czy w przypadku 1640 tez jest taki sztuczny podzial na OEM i box jak przy 1620 z roznymi wersjami biosow?
|
We wrocku w ab.pl juz maja, czy tez trzeba czekac??
|
W poniedziałek tj. 11-stego to mają mieć dopiero na magazynie, ja chwile poczekam, zobaczymy jakie będą oferty na allegro :]
|
Z przesyłką wyjdzie mnie 193 zł, oczywiście przelew. W poniedziałek wysyłka, we wtorek powinienem dostać.
|
Cytat:
Tylko ten czas realizacji 5 dni "roboczych" |
Właśnie zamówiłem sobie czarnego BenQ DW1640 za 183 zł
www.sirius.pl |
Niestety
BenQ będzie dostępny na AB od 11 lipca
|
Cytat:
Bo nie lubie w AB kupować :ysz: W Actionie nie ma, ABC też .... |
juz jest w AB!
|
true.
jestem slepy. |
Cytat:
|
Cytat:
tak czy siak przegladam cennik tej firmy i tam w ogole nie ma zadnych nagrywarek - no albo slepy jestem. Oni umieszcza tego benq w ofercie - czy trzeba bedzie dzwonic i sie dowiadywac?? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:00. |