![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.12.2006
![]() |
nagrywarka dvd do laptpa
Witam
Planuje zakupic nagrywarke do laptopa. czytalem jeden z watkow na ten temat ale wynika z niego tylko tyle zeby kupic normalna nagrywarke i kieszen badz przejsciowke usb -> ide. Niestety ale czesto pracuje w terenie i nie moge sobie pozolic na nagrywarke z osobnym zasilaniem, zastanawiam sie nad dwoma modelami a mianowice SAMSUNG TOSHIBA SN-S082D http://www.allegro.pl/item143238115_...slim_nowa.html badz NEC AD-7543A SLIM DVD-RAM LabelFlash http://www.allegro.pl/item143151188_...ash_soft_.html dodam ze nie zalezy mi na wypalaniu labelek Prosze o rady dzieki |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam.
![]() Stawia***322;bym raczej na NECa, aczkolwiek samsung ostatnio poprawi***322; si***281; nieco w bran***380;y nagrywarek (nie jestem tylko pewien, czy laptopowych te***380; to dotyczy). ![]()
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.12.2003
![]() |
Mialem dvd-era NEC'a w laptopie kosztowa***322; ponad 260 pln nie widzia***322; 1/4 nagranych na LG p***322;ytek i po roku zatrzask kieszeni si***347; wysypa***322; - po***322;ama***322;em i wsadzi***322;em do ***347;mietnika pod zlewem w kuchni tam gdzie jego miejsce. Teraz mam SAMSUNGA wsadzi***322;em stare DVD+RW i zero problem***243;w CZYTA KA***380;DY PLIK.
#4 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 09.05.2003
![]() |
Cytat:
i wlasnei sie zastanawiam co lepsze samsung czy nec niby nec ma lepsze predkosci ale mi w sumie zalezy na trwalaosci palarki a jaki nec byl u ciebie do kitu a jaki samsung jest extra? |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
Mój palnik to SAMSUNG SN-S082D, przeleciałam na nim już pare płytek i jestem zadowolony - głównie filmy - ale co najciekawsze kupiłem go tutaj na Ukrainie i po przeliczeniu na złotówki kosztował 175,00 pln nowy + 2 lata gwarancji.
#6 |
Nowy na forum
![]() |
... aaa zapomniałem dodać - SERDECZNE POZDROWIENIA I PODZIęKOWANIA DLA POLSKICH DYSTRYBUTORóW SPRZęTU ZA "PRZYJAZNE I NISKIE CENY" - z tego co widzę ceny nie muszą być wysokie
|
|