Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne DVD (https://forum.cdrinfo.pl/f15/)
-   -   kilka pytań o DVD (od laika) :) (https://forum.cdrinfo.pl/f15/kilka-pytan-o-dvd-od-laika-40047/)

jadrys2 21.09.2004 00:01

no to jakoś dojdziemy ;)

jadrys2 21.09.2004 00:06

Overburning już mam.

Turboni 21.09.2004 00:07

no to podstawy mamy juz za soba :>

jadrys2 21.09.2004 00:08

No i mi wyskoczyło jak zawsze :"na płytce nie ma wystarczającej ilosci miejsca na zapis kompilacji..." Próba przy esperanza 870 MB i avi o rozmiarze 721 MB

Czołgista 21.09.2004 00:09

Cytat:

Napisany przez Turboni
no to podstawy mamy juz za soba :>

Jakby nie patrzyć "pierwsze koty za płoty" :spoko:

Turboni 21.09.2004 00:11

Cytat:

Napisany przez jadrys2
No i mi wyskoczyło jak zawsze :"na płytce nie ma wystarczającej ilosci miejsca na zapis kompilacji..." Próba przy esperanza 870 MB i avi o rozmiarze 721 MB

a jaka metode zapisu bierzesz ???
ma byc DAO i wypali :>

jadrys2 21.09.2004 00:15

Właśnie o to miałam pytać... gdzie ja znajde to DAO? :) Dałam na nagranie płytki z danymi wtedy

Turboni 21.09.2004 00:17

Cytat:

Napisany przez jadrys2
Właśnie o to miałam pytać... gdzie ja znajde to DAO? :) Dałam na nagranie płytki z danymi wtedy

jak juz zrobisz sobie plytke bierzesz znaczek do wypalenia i pojawiaja sie zakladki i w zakladce zapis jest rubryka metoda zapisu i wybierasz w niej DAO czyli DISC AT ONCE i bierzesz zapis i biega wszystka.

jadrys2 21.09.2004 00:31

Ilość załączników: 1
Najwidoczniej korzystamy z innego nero. W starszym faktycznie nie było tego śmiesznego kreatorka i chyba widziałam taką opcję, a tu niestety nie widzę.

Czołgista 21.09.2004 00:31

A żeby nie było że w tak niezwykłych okolicznościach przyrody i atmosfery,
się obijamy to specjalnie dla jadrys2 2 linki :

www.cobraverde.net/ - bo coś było o avi

i

www.nrg.to/robs - bo coś było o DVD

Jeśień się zbliża , jest co poczytać na coraz dłuższe wieczory.

Oczywiście po uporaniu się z CD.

Turboni 21.09.2004 00:34

Cytat:

Napisany przez jadrys2
Najwidoczniej korzystamy z innego nero. W starszym faktycznie nie było tego śmiesznego kreatorka i chyba widziałam taką opcję, a tu niestety nie widzę.

to jest nero express wiedz jak masz chwilke to albo sciagnij sonie pomocne numery albo sciagnij nero pelne. wszystkie nero 6 naja taki kreatorek i wybierasz z lewej strony albo nero exprees albo jak zrobisz (patrz wyzej) nero b-r. i juz masz po staremu :D

VIZZARD 21.09.2004 00:34

Cytat:

Napisany przez Turboni
jak juz zrobisz sobie plytke bierzesz znaczek do wypalenia i pojawiaja sie zakladki i w zakladce zapis jest rubryka metoda zapisu i wybierasz w niej DAO czyli DISC AT ONCE i bierzesz zapis i biega wszystka.

Zrób tak jak mówi Turboni

Dla pewności podaj jeszcze dokładną wersję Nero :O

To znaczy do trzech miejsc po przecinku (poważnie - to ważne!):taktak:

Cytat:

Napisany przez jadrys2
DVD +/-RW Sony DW-D1 8A (DL) bulk Nero

...tak pisze na fakturze :P

Sony to OEM Liteona

Czyli tak jak Litek będzie wolał "plusy"

Najlepiej Verbatim i TDK :taktak:

legion 21.09.2004 00:37

Cytat:

Napisany przez Turboni
to jest nero express wiedz jak masz chwilke to albo sciagnij sonie pomocne numery albo sciagnij nero pelne. wszystkie nero 6 naja taki kreatorek i wybierasz z lewej strony albo nero exprees albo jak zrobisz (patrz wyzej) nero b-r. i juz masz po staremu :D

piekne tlumaczenie :)

jadrys2 21.09.2004 00:42

Wiecie co, ja chyba już nie widze, albo nie kojarze...poszukam tego jutro. Może już pora robi swoje. Mimo wszystko dzięki za wskazówki, mam nadzieje, że dojde co i jak. Odezwe sie jeszcze. Dobrej nocki

VIZZARD 21.09.2004 00:48

Idźcie już spać, co?

Bo zaraz wpadnie tu znów ideJ i zamknie temat :zly:

A dziewczyna się w sumie mało co dowiedziała :mruga:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:57.