![]() |
Cytat:
sam mam jeszcze na chodzie kilkudziesicioletni adapter na płyty winylowe8 ) |
Cytat:
to by dopiero było ciekawe przy teraźniejszych sprzętach działających 2-3 lata :| |
Cytat:
|
za 100 lat to nie wiem czy będą mieli gdzie wsadzić taki przeżytek jak płyta DVD...:)
|
Cytat:
ale masz http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=43870 |
są takie filmy, do których chetnie wraca się po latach, są też takie nośniki... (na razie wszystko na to wskazuje) :)
|
Cytat:
Taaaak? :O Była jakaś lista? :czytaj: Coś przeoczyłem? :idea: :mruga: |
e tam płyty jeszcze nie jednego z nas przeżyją
zresztą było już o tym niektóre i podobno 100 lat ale tego empirycznie nikt nie sprawdził |
Cytat:
I będziecie go oglądać po kilka razy w tygodniu :O Tak przy okazji :> :mruga: |
Jeśli niemiał bym ochoty wracać do jakiegoś filmu - to nie widze sensu nagrywania go
|
Cytat:
Prawie półtorej godziny nad tym myślałem :> :czar: |
Za parenascie lat to moze nie, ale za rok czy dwa moge chciec wrocic do jakiejs plyty i co wtedy..?
Pozdrawiam |
Tylko z drugiej strony pomysl po co ci za pare, parenascie lat jakis film czy inny program.A po drugie czy bedziesz mial na czym to odtworzyc, czy tez w celu odtworzenia udasz sie do muzeum:)
|
Słuchajcie możecie się śmiać ale ja popieram Casher-a w jego pytaniu.
Z różnych wątków tego forum wynika że płytki DVD +-R są dużo słabsze jeśli chodzi o żywotność w porównaniu ze zwykłymi CD-R. Niechodzi mi tu o jakiś zarysowania czy uszkodzenia, ale tylko o leżakowanie. Wypalając coś dziś chiałbym aby była możliwość odczytania tego za pare latek, tak jak jest to w przypadku CD-R. Tylko nie piszcie żeby, jak tak to żebym nie nagrywał na DVD. Prosze odzielcie się swoim zadaniem .... |
No tak, okay.. VIZZARD jak zwykle musial cos wymyslic :)
Pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:39. |