![]() |
Poddaje sie :buu:
Nie ma juz tego Firware bo kt by trzymał pół roku jakiś plik do LG :D:D:D |
DVDINFO:
Drive Information HL-DT-STDVDRAM GMA-4020B Firmware Revision A105 Internal interface ATAPI Loader type Tray User Region changes left 4 Vendor Region changes left 4 Drive is set to Region 2 Drive Region has been set Drive conforms to RPC-2 Current Write Speed 2770KBs 2.0x Drive Report Speed 2770KBs 2.0x Buffer size 1312KB Number Volume levels 256 Buffer under-run supported YES Audio Play supported YES Composite output NO Digital port on port 1 NO Digital port on port 2 NO Mode 1 form supported YES Mode 2 form supported YES Multisession supported YES Test Write Capable YES Multiple CD Changer NO Defect Management YES Power Management YES Microcode upgradeable YES CSS/CPPM Authenticate YES CPRM Authenticate NO CD-R Read YES CD-R Write YES CD-RW Read YES CD-RW Write YES CD-RW CAV Write NO CD Method 2 Read YES CD-RW Mt Rainier Read NO CD Write TAO YES CD Write SAO/RAW YES CD-RW Mt Rainier Write NO DDCD Read NO DDCD-R Write NO DDCD-RW Write NO DVD-ROM Read YES DVD MULTI Read YES DVD-R Read YES DVD-R Write YES DVD-RW Read YES DVD-RW Write YES DVD+R Read YES DVD+R Write NO DVD+RW Read YES DVD+RW Write NO DVD+RW Mt Rainier Read NO DVD+RW Mt Rainier Write NO DVD-RAM Read YES DVD-RAM Write YES ISRC Read YES UPC Read YES Bar Code Read NO potrzebuje nowego dobrego biosu, na LG lioczyc zabardzo nie mozna |
Ja pytałem tylko o model a ty mi tu całe wnętrzności wypisujesz ;)
|
to ta sama nagrywarka co testowali ja na cdrinfo.pl :)
dosłownie "ta sama" :D |
pomóżcie :)
kolega ma tą samą nagryware i ma problemy z nową partią esperanz x1 płyty były niezłe a u niego teraz nie nagrywa się 30% myślałem że bios pomoże |
Nowe tzn te No name z Arcomp ?????
|
hmm nie wiem czy te bo nie z arcompu
w kazdym razie esperanzy x1 z nowej partii mowil ze maja nieco inny odblask na spodzie :) no i problemy mowil ze tak sie wkur... ze idzie w sobote sprzedac na gielde ale moze bios pomoze mu (i mi :) ) o to chodzi |
Ciężko bedzie go znaleźć ale sprubuje :}
Jabba sie nie odzywa bo na pewno zaraz nas zaskoczy tym biosem :D:D:D |
mam nadzieje ze Jabba lub Robs na cos wpadna :)
dziwie sie ze LG kladzie lache na klienta :( |
A myślisz że Toshiba nie ?????
|
teraz troche zaluje ze nie dorzucilem do pioniera
tam chociaz problemu nie ma :( |
Cytat:
Zaraz - ściągam coś co nazywa się A108. dvrh2_f2101.exe . Moze to to ? Wogóle to nie znam się na biosach do LG. Jabba |
witam
hm... a co będzie jak na rynku pojawią się , nośniki dvd-+r 8x ps. wymiana napędu co dwa lata. |
Cytat:
Jabba |
Cytat:
- płytę Princo x4 , Pionek 106D (firmware 1.05) nagrywa mi x2 (Img Tool Burn) - Nie wiem czy warto zmieniać firmware 1.05 na 1.06. Nie mam żadnej inofrmacji, jakie zmiany wprowadza 1.06. Moze ktoś wie ? Yoda i Cobra odradzali mi na razie zmiany ,aż sie sytuacja wyjasni. Moze 106/A06 nie "zna" jeszcze nośników PRINCO x4 ? Pozdrawiam Jabba |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:00. |