![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.02.2005
![]() |
![]()
witam ! mam pytanie, może dosyć głupie (tylko nie piszcie - poszukaj sam odpowiedzi mam lioteona 1653s, jeśli mam film na DVD to mogę zrobić kopie w neronie 1:1 poprzez "kopiuj dysk DVD" ??
nie chce zgrywać do do DivX'a. chce tylko zrobić kopię filmu na czystą płytę. wiem, że będę chyba potrzebował płyty DL. ale pytanie czy czegoś jeszcze poza Neronem ?? |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
OGame Master
Data rejestracji: 19.04.2003
![]() |
Jak dla mnie to nie potrzebujesz nawet Nero. Zarowno do zgrania jak i do nagrania wystarczy dvddecrypter.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
dobra, ale czy to pozwoli mi zrobic kopie filmy
![]() jesli tak to skad to ustrojstwo sciagnac ?? |
![]() |
![]() |
#4 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a do kopii zapasowej oryginalu DVD9 bedziesz potrzebowal DVD+RDL
sciagnac z netu |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
dzieki
ale z tym linkiem to małe przegięcie ![]() bez obrazy ![]() w sumie to dobrze. nota bene - więc neron sobie nie poradzi ? //pozdro |
![]() |
![]() |
#7 | |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
jak jest plytka zabezpieczona a przewanie SĄ to sobie NIE PORADZI |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
OGame Master
![]() |
Cytat:
Nie nooo... o lamerstwo Cie przeciez nie podejrzewalem 8 ) Zreszta na jakiej podstawie? Przeciez chyba nie pytania, gdzie znalezc dvddecrypter? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
![]() |
he he..
bałdzo smieszne ![]() chodziło mi o to, że sam sam nie wiem jakiej wersji najlepiej użyć bo pewnie jest ich od jasnej chol... więc pytam - kto pyta nie błądzi ![]() ale mimo wszystko dzięki za nazwę progsa jeszcze jedna rzecz i się przypomniała - z wypalarą dostałem Nerona ale tą chorą wersję - express czy jakoś tak. w ver.5.5.x.x wiedziałem gdzie co i jak a tu.... mogę zrobić dvd multisesję ?? czy np. gdy pale plyte to nowy nero sam od razu robi ją jako multi czy co?? |
![]() |
![]() |
#10 |
OGame Master
![]() |
Ok, teraz bedzie bez ironii
![]() Pociagnij to Jak juz bedziesz mial to zainstaluj, uruchom. Pozniej Mode-ISO-READ Wskaz swoj naped zrodlowy i pokaz gdzie ma zapisac. Zgraj. W tym momencie masz juz obraz plyty na dysku. Jak bedziesz chcial nagrac to robisz tak: Mode-ISO-WRITE Wkladasz plytke Wskazujesz plik zrodlowy (moze to byc mds) Ustaw predkosc z jaka chcesz nagrac i ... pal ![]() Co do nero, to uzywaj raczej nowszych wersji - moze to byc np. 6.6.0.6 Tam bedziesz mial mozliwosc korzystania ze zwyklego ![]() ![]() Powodzenia ![]() |
![]() |
![]() |
|
|