Powrót   Forum CDRinfo.pl > >

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 09.03.2009, 10:50   #1
Coppermine
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 09.03.2009
Posty: 5
Coppermine w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Kopiowanie DVD - ciekawy problem

Mam komputer Hp NX7400 wyposażony w napęd TSST TS -L632D. Fabrycznie zainstalowano oprogramowanie Sonic MyDVD Plus. Po 3 latach bezproblemowego użytkowania odkryłem (!), że jest następujący problem w funkcjikKopiuj DVD: nagrywarka, po prawidłowym zgraniu płyty kopiowanej nie rozpoznaje żadnej czystej płyty DVD (komunikat "please insert blank DVD"). Jednocześnie, przełączając się do innej funkcji programu, np. Create DVD, program prawidłowo rozpoznaje czystą płytę DVD i bez problemu można nagrać na niej np. zdjęcia, czy film. Zainstalowałem nowszy firmware (był hh15 obecnie jest hh18) - nie pomogło. W teście tego laptopa (http://www.compu.pl/content/view/749/27/ znalazłem informację, że laptop ma "sprzętową blokadę kopiowania płyt DVD". Wykonałem telefon do HP i rozmówca zaprzeczył, jakoby taki komputer mógł mieć zainstalowaną taką blokadę (tester na tej stronie prawdopodobnie szybciej wpadł na ten problem i uznał, że to jest blokada). Na stronie producenta oprogramowania znalazłem wątek z identycznym problemem, ale niestety - o ile rozumiem odpowiedzi i udzielone rady - problem nie został rozwiązany (http://forums.support.roxio.com/lofi...hp/t18504.html). No i teraz jestem w kropce. Co robić
Coppermine jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 09.03.2009, 12:22   #2
Bródka
Technik Informatyk
 
Avatar użytkownika Bródka
 
Data rejestracji: 22.01.2005
Lokalizacja: Katowice
Posty: 2,369
Bródka niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
nie ma blokad na kopiowanie plyt bo co to byla by za nagrywarka ktora nie mogla by kopiowac, co najwyżej plyty ktore sie kopiuje moga byc zabezpieczone ale to dotyczy tloczonych plyt, na jakich plytach nagrywasz ?
__________________
Optiarc AD-7703S v1.03

Mój Mondek - PolskaJazda.pl
Bródka jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.03.2009, 13:48   #3
Coppermine
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 09.03.2009
Posty: 5
Coppermine w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
teraz mam Kodak 8 x DVD+R, przedtem TDK. W wątku zapomniałem dodać, że zainstalowałem darmowy program do nagrywania (niestety nie pamiętam nazwy). Też nie udało się skopiować płyty DVD - tym razem program zgrał 99% płyty kopiowanej i zamarł. Program odinstalowałem.
Coppermine jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.03.2009, 13:57   #4
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika ed hunter
 
Data rejestracji: 30.11.2004
Lokalizacja: Wahszawa
Posty: 38,651
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Jeśli chcesz skopiować zabezpieczoną płytę DVD-Video, to musisz użyć programu, który na to pozwoli, np. AnyDVD (trzeba zapłacić) działającego w tle, lub zgrać najpierw na dysk DVDFab Decrypter (za darmo) i później nagrać na płytę dwuwarstwową, lub zmniejszyć rozmiar, np DVD Shrink (darmowy, stary, nierozwijany) i nagrać na zwykłą DVD+/-R

Reszta informacji do wyszukania na forum.

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 09.03.2009 o godz. 14:02
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.03.2009, 14:00   #5
Coppermine
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 09.03.2009
Posty: 5
Coppermine w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Tyle tylko, że mój problem nie dotyczy zabezpieczonych płyt DVD, tylko "zwyczajnie" nagrywanych.
Coppermine jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.03.2009, 17:08   #6
DejaVu
Guru
 
Avatar użytkownika DejaVu
 
Data rejestracji: 23.08.2008
Posty: 2,784
DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Zepsuj 5 200 7, 12:57 PM
Zmartwiony, jeśli to jest w niewłaściwym forum, dał mi znać, czy potrzebuję ruszyć to.

Tak czy owak, mam marka nowego HP m7640n Multimedia PC z corp TSST DVD palnika i MyDVD Plus v7 zainstalował.

Problem jest: Kiedy próbując spalić DVD to tylko powtarza z komunikatem błędu dalej "Proszę wstawiać czysty dysk".

Dziwna rzecz jest kiedy idę, by popatrzeć na DVD własności to rozpoznaje czysty DVD. skoro tylko klikam oparzenie, to przełącza, by "wstawić czysty dysk". Też, i spalił DVDs na tym PC używającym centrum Mediów, więc znam, że jazda nie ma wyjścia z dyskami, tylko Dźwiękowymi robi. Używam Maxell DVD + R. I'm skłonny, by próbować różny dysk marki kiedy dostaję się do sklepu, ale To wydaje się być wyjściem oprogramowania, jako Centrum Mediów (i próbna wersja DVD programu kopii) wydawać się pracować tylko piękny. Też spróbowałem updater PX z żadną różnicą.

Czy ktoś może pomóc?

Dzięki!
gi7omy
Psuje 5 200 7, 07:12 PM
pierwszy wszystkiego, czek dla yupdate oprogramowania sprzętowego dla twojej DVD jazdy.

To jest też możliwe, że dysk, którego używasz jest wadliwy

Jednym raczej nieparzystym pytaniem - zrobił ciebie przypadkiem " formatowi" dysk przed robieniem czegoś? Jacyś ludzie myślą, że to formatowanie jest potrzebowane (to nie jest dla normalnego użycia). Tylko bierzesz czysty dysk poza wrzecionem, strzelasz to i zostawiasz to jako jest

Może ciebie znajmy twoje okulary jazdy i jak również okularów komputera co to ty próbował zrobić i, z którym programem w orszaku?
YouPutz
Psuje 5 200 7, 10:16 PM
Nope, nie sformatowali albo coś. Teraz spróbowałem zarówno Maxell i Memorex dyski z żadnym szczęściem.

Maszyna jest HP m7640n, Athlon X2, Pakunek Usługi XP 2.
Dźwiękowe Cyfrowe Media Plus v7
PX buduje 3.0.659, 85 jazda jest TSST TS - H 652L. Poszedłem do miejsca HP i uaktualniłem oprogramowanie sprzętowe do 0803. Żadna zmiana z tym też.

Wydaję się uderzyć cegłę ścianę z wszystkim, co teraz próbuję. Spróbowałem do w sprawie - zrób silnik PX odkąd pobrałem oprogramowanie sprzętowe i łącze Roxio, ponieważ pobieranie jsut PXengine utrzymuje się w sprawie skierowanego mnie do głównej linii thier "Pytają RoxAnn" stronę. ( Pierwszy czas uaktualniłem silnik PX od łącza został wystawiony na forum, więc i zechciał zrobić pewny miałem nowy).

Ok, więc liczba i, którą Roxio chce mnie, by rejestrować mój produkt i wypełnić mój profil, więc spróbowałem zrobić, że i nie mógłby nawet dostać się, że zrobiony. Roxio - Moja strona Rachunku pyta mnie, by wybrać mój produkt, więc wybieram MyDVD i wtedy to chce wersję. Mam Dźwiękowe Cyfrowe Media Plus v7, (PC też ma ikonę dla MyDVD, który otwiera ten sam program). Burzące pudełko nie ma żadnej takiej rzeczy, by nawet rejestrować ten produkt. Jakie elastyczności? Dlaczego to jest tak mocno, by zrobić pewnie wszystko jest nowoczesny?

Anyways, spróbowałem nową markę dzisiaj mediów, tych samych skutków. Położyłem dysk i pudełko w niżej zostawionych głosach " luka dysku, 4.4 Gb Bezpłatnie". Skoro tylko klikam oparzenie, to wypluwa to i mówi mi położyć czysto w.

Wszystko, co próbuję zrobić jest kopią nie zastrzegane sobie prawa autorskie wideo na razie. (żona robi kopiować poślubiające wideo zanim to dostaje się więcej drapnięty). Spróbowałem bezpośrednią kopię i spalając obraz.

Gracz mediów i 1 kopii Klik DVD oparzenia tylko pięknego. Więc jest coś co potrzebuje zostać naprawione od wewnątrz Dźwiękowe.

Jakieś pomysły na czym spróbować następnego?

Dzięki!!!!
YouPutz
Psuje 6 200 7, 12:24 AM
To dalej wyjaśnienie.

Program problemu jest Dźwiękowy DigitalMedia Dodatkowym v7

Używającym szybkich łączy dysku kopii albo przyczyny obrazu oparzenia warunek.

Mogę położyć czysty dysk. To ukaże się jako luka pod " informacja dysku" łączem. Wybieram obraz, by zapłonąć, który jest około 20 minutowego wideo. Pudełko w witkach kąta od mówienia 4.7 Gb wolnego do 2.2 Gb wolnego. Jak dotychczas w porządku . Wtedy klikam oparzenie i to wypluwa dysk prawie natychmiast i pyta o lukę.

Właciwie wziąłem czas, by utworzyć nowy DVD projektu pod MyDVD plus i to właciwie zapłonęło tylko piękny tam, tylko wydaje się być Cyfrowym Medialnym pożytkiem dla kopiowania i spalając obrazy.

Jakieś pomysły?

Dzięki!
YouPutz
Psuje 6 200 7, 09:46 PM
Jeden więcej kawałka informacji wziąłem dzisiaj czasu, by spróbować robienie danych DVD pod Dźwiękowym DigitalMedia Plus v7. To pracowało!

Jedyna część programu, który nie pracuje jest pod "Kopia CD" nagłówkiem, więc oparzenie od obrazu albo kopia pokazuje złe zachowanie.

Spojrzałem w "O Oprogramowaniu" tab., który wygląda na tam jest oddzielnym modułem dla każdej funkcji.

Widzę dla DVD kopii, że to jest:

Imię modułu: Dźwiękowy Zapis Teraz Skopiuj
Wersję 2.0.6
Buduje 206B33T, HPC

jest tam droga, by zrobić pewny ta część jest nowoczesna?

Czy ktoś może pomóc?
gi7omy
Psuje 7 200 7, 07:32 AM
Zwykle tam jest ustawienie w Pomocy, by pozwolić tobie sprawdzić dla uaktualniać

Jednakże, sprawdziłeś dla uaktualniać oprogramowania sprzętowego od twórcy jazdy jeszcze? Też spróbuj różną markę DVD. oprogramowania sprzętowego w jeździe dostrzega markę, szybkość, etc dysku i donosi tego popierać do programu, i dlatego uaktualniać oprogramowania sprzętowego są tak ważnym
YouPutz
Psuć 7 200 7, 01:38 PM
Tak jest oprogramowanie sprzętowe jest uaktualnione do 0803 i 2 marek dvd zostało spróbowane.

Inne części praca programu, tylko to to dzieli na części wydaje się do zachowywania źle.

Ktoś mają jakieś doświadczenie z tę jazdą albo mediami HP PCs ogólnie?
gi7omy
Psuje 7 200 7, 03:06 PM, który
To mogłoby nadal być w dół do mediów - próbować różnego
xekester marki
Psują 9 200 7, 11:57 nie AM
Żadnego rozwiązania, ale FWIW...

Mam tę samą jazdę w różny HP (Pawilon a1450N). W moim przypadku, wyjścia rozpoznania dysku, które przestrzegłem włączyły używanie DVD - RWs (Sony, Maxell). Jazda początkowo rozpozna dyski kiedy oni poprzednio nie zostali użyci. Ale na dalszych próbach, by przepisać albo w jakichś przypadkach, nawet przeczytać - dyski RW napisane przez tę samą jazdę, nie dostaję żadnego dysku znalezionego typ błędów. Zanotuj tę chwilę, która te niepowodzenia nie zdarzają się częściej niż, oni nie są stali. To jest, mam czasami, być w stanie się, by przepisać podany dysk niejednokrotnie między niepowodzeniami.

Nie byłem w stanie się, by umieścić trochę późniejsze oprogramowanie sprzętowe / kierowców dla tego urządzenia i teraz rozważam tylko zastępowanie to.

BTW - dostałem tę H652L jazdę jako zamiana gwarancji od HP zastąpić oryginalnego TSST - H 552L kieruje tego przyjść z tym PC (że jazda nie rozpoznałaby ANY dysków RW -nowy albo inaczej). Oni wysłali mi H652L, ponieważ oni nie dłużej zaopatrzyli 552s.

John
YouPutz
Psują 15 200 7, 08:29 AM dziękować za radę na RW z tę jazdą.

Czy ktoś ma jakieś pomysły obok próbowania mediów differnent? Teraz spróbowałem 3, (Maxell, Memorex i HP). Jeśli ten program nie może rozpoznać tych głównych marek nie myślę, że to jest warty dużo.

Użyłem 2 innych programów i tej jazdy, by zapłonąć z, więc to nie są media i to nie jest jazda. Jest jakaś pluskwa albo jakieś wyjście z programem, który powoduje to nie rozpoznać media w jeździe. Czy jest ktoś od Roxio, który mógłby zaoferować jakąś radę na usuwaniu błędów? Jestem pewny to musi być czymś głupim i prostym jako tęskniony za pliku albo dll albo zachodząc gdzieś.

To jest prawie nowy PC z fabryką instalują programu. Spróbowałem Uaktualniać pod pomocą, by zobaczyć, jeśli są jacyś uaktualniają dla programu i wszystko, co to robi jest dać mnie tonacja sprzedaży, by ulepszyć wersji 9. nie rozważę robienia to, aż znam, że Roxio będzie pracował.

Coś jeszcze i może zrobić do troubleshoot?

Dzięki!
Larry
Psują 15 200 7, 08:49 AM
QUOTE (YouPutz @ Psuć 15 200 7, 11:29 AM) * dziękować za radę na RW z tę jazdą.

Czy ktoś ma jakieś pomysły obok próbowania mediów differnent? Teraz spróbowałem 3, (Maxell, Memorex i HP). Jeśli ten program nie może rozpoznać tych głównych marek nie myślę, że to jest warty dużo.

Użyłem 2 innych programów i tej jazdy, by zapłonąć z, więc to nie są media i to nie jest jazda. Jest jakaś pluskwa albo jakieś wyjście z programem, który powoduje to nie rozpoznać media w jeździe. Czy jest ktoś od Roxio, który mógłby zaoferować jakąś radę na usuwaniu błędów? Jestem pewny to musi być czymś głupim i prostym jako tęskniony za pliku albo dll albo zachodząc gdzieś.

To jest prawie nowy PC z fabryką instalują programu. Spróbowałem Uaktualniać pod pomocą, by zobaczyć, jeśli są jacyś uaktualniają dla programu i wszystko, co to robi jest dać mnie tonacja sprzedaży, by ulepszyć wersji 9. nie rozważę robienia to, aż znam, że Roxio będzie pracował.

Coś jeszcze i może zrobić do troubleshoot?

Dzięki!

Ubieram;t widzi, że to wspomniało w tej nitce, tak pomyślałem wychowali to. Masz IE 7 i albo WMP 11 zainstalował? Jeden albo obie z ten mógłby być sprawcą, jeśli robisz, specjalnie IE 7. jedyny inna rzecz, że ja thoguht kiedy czytając nitka jest tak być może tam jest konflikt z jakimś innym płonącym oprogramowaniem na twoim systemie, jak " wersja próby DVD programu kopii" zauważyłeś. To nie jest niezwykłe kiedy używając wielokrotny cd / dvd produkty, by spotkać się z konfliktami. Mógłbyś spróbować deinstalowanie inny tych trochę, by zobaczyć, czy to pomaga.
marlinsinger
Psuje 15 200 7, 08:58 AM o ile uaktualniać silnika PX, tylko wprowadziłem inask PX Roxanne i to dało mi to łącze. Kiedy kliknąłem na tym, to spytało, czy biec albo uratować, więc to jest uaktualnia.

http://docs.sonic.com/support/px/pxengine2_08_40d.exe
YouPutz
Psuje 7 15 200, 01:12 PM dziękuje za pomóc Larry i marlin.

Happenned problemu zanim pobrałem inną próbną wersję, więc to nie jest to. Odtąd uninstalled anyways.

Teraz przypuszczam, że to mogłoby być IE7, to jest coś z czym PC przyszedł. Czy jest droga do troubleshoot ten na zewnątrz zupełnie deinstalowanie? (Wybiórczy startup albo coś? )
Larry
Psują 7 15 200, 04:04 PM
QUOTE (YouPutz @ Psuć 15 200 7, 04:12 PM) * dziękować za pomóc Larry i marlin.

Happenned problemu zanim pobrałem inną próbną wersję, więc to nie jest to. Odtąd uninstalled anyways.

Teraz przypuszczam, że to mogłoby być IE7, to jest coś z czym PC przyszedł. Czy jest droga do troubleshoot ten na zewnątrz zupełnie deinstalowanie? (Wybiórczy startup albo coś? )
To najwięcej zdecydowanie mogłoby być IE 7. powinieneś być w stanie się do unistall tego na wskroś Dodać / Usuwać programy.

Tylko ciekawy, dostałeś temu pc wskazówkę sekundową albo nowy? Tylko zastanawiając jako wystawiłeś wcześniejszy, że to ma XP, dla którego IE 7 był tylko uaktualniać to mógłby zostać zainstalowany, to nie jest wymagane. XP instaluje z IE 6.

Też btw, spróbowałeś marlin pliku pxengine wystawionego?
Fred45510
Psuje 7 26 200, 02:48 PM
QUOTE (YouPutz @ Psuć 5 200 7, 12:57 PM) *
Zmartwiony, jeśli to jest w niewłaściwym forum, dał mi znać, czy potrzebuję ruszyć to.

Tak czy owak, mam marka nowego HP m7640n Multimedia PC z corp TSST DVD palnika i MyDVD Plus v7 zainstalował.

Problem jest: Kiedy próbując spalić DVD to tylko powtarza z komunikatem błędu dalej "Proszę wstawiać czysty dysk".

Dziwna rzecz jest kiedy idę, by popatrzeć na DVD własności to rozpoznaje czysty DVD. skoro tylko klikam oparzenie, to przełącza, by "wstawić czysty dysk". Też, i spalił DVDs na tym PC używającym centrum Mediów, więc znam, że jazda nie ma wyjścia z dyskami, tylko Dźwiękowymi robi. Używam Maxell DVD + R. I'm skłonny, by próbować różny dysk marki kiedy dostaję się do sklepu, ale To wydaje się być wyjściem oprogramowania, jako Centrum Mediów (i próbna wersja DVD programu kopii) wydawać się pracować tylko piękny. Też spróbowałem updater PX z żadną różnicą.

Czy ktoś może pomóc?

Dzięki!



Teraz używam MyDVD Studio przez pewien czas i nagle kiedy spalając DVD pokazu poślizgu, to wyszło z wiadomością " occured błędu" i wyrzuciło dvd. Następnie każdy dysk położyłbym to, to nie zrobiło recongize. To powiedziało mi położyć dysk dalej. Po godzinach pracowania nad tym, zawierając updateing oprogramowanie sprzętowe, coś uninstalled z MyDVD, włączając foldery do archiwum. W sprawie zainstalowałem i to pracuje. Dał mi znać, czy to pomaga.

Fred
lewisnc100
Apr 6 200 7, 07:18 AM
xekester,

Zabawnego, że twoja poczta jest prawie identyczna do mojej sytuacji. Mam Compaq SR1630NX, który przyszedł z DigitalMedia Plus v7. Też miał DVD jazdy zastąpiło z H652L jazdą jako zamiana gwarancji. Pracował wielki przez miesiące używające to sam DVD + RW dyski Memorex. Wtedy tylko ostatnio jego dawanie tych samych błędów, wstaw czystego albo dysk rewritable. Jeśli używam nowego dysku to nie pisze żadnego problemu, wtedy nie może rozpoznać tego, nawet w odkrywcy to nie pokaże dysku albo zawartości. Ale biorąc dyskowi do innego komputera to jest widocznym zawartości tylko świetnie. Też spróbowałem wymaż dysk po pierwsze i to wydało się pozwolić to rozpoznać dysk i napisać.

Jeśli nie znalazłeś tego jeszcze, uaktualniać oprogramowania sprzętowego tutaj dla tej jazdy:
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/generic...= reg_R1002_USEN

Niestety to oprogramowanie sprzętowe aktualizują się nie zrobiło niczego dla mojego problemu więc domyślam się, że to nie pomoże tobie też.

Też znalazłem błąd, by być niezgodny, ale kopnąć teraz jest do rzeczy, gdzie to jest prawie everytime.
Larry
Apr 6 200 7, 07:43 AM
QUOTE (lewisnc100 @ Apr 6 200 7, 10:18 AM) *
xekester,

Zabawny twoja poczta jest prawie identyczna do mojej sytuacji. Mam Compaq SR1630NX, który przyszedł z DigitalMedia Plus v7. Też miał DVD jazdy zastąpiło z H652L jazdą jako zamiana gwarancji. Pracował wielki przez miesiące używające to sam DVD + RW dyski Memorex. Wtedy tylko ostatnio jego dawanie tych samych błędów, wstaw czystego albo dysk rewritable. Jeśli używam nowego dysku to nie pisze żadnego problemu, wtedy nie może rozpoznać tego, nawet w odkrywcy to nie pokaże dysku albo zawartości. Ale biorąc dyskowi do innego komputera to jest widocznym zawartości tylko świetnie. Też spróbowałem wymaż dysk po pierwsze i to wydało się pozwolić to rozpoznać dysk i napisać.

Jeśli nie znalazłeś tego jeszcze, uaktualniać oprogramowania sprzętowego tutaj dla tej jazdy:
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/generic...= reg_R1002_USEN

Niestety to oprogramowanie sprzętowe aktualizują się nie zrobiło niczego dla mojego problemu więc domyślam się, że to nie pomoże tobie też.

Też znalazłem błąd, by być niezgodny, ale kopnąć teraz jest do rzeczy, gdzie to jest prawie everytime.
Czy też zainstalowałeś IE7 albo WMP 11? Powinien zostać uninstalled jako oni mogą spowodować problemy jak to.
lewisnc100
Apr 6 200 7, 07:45 AM
mnie nie wierzą , że tak, ale sprawdzę kiedy dostanę się do domu i wystawię z powrotem. Dziękować za odpowiedź.
lewisnc100
Apr 6 200 7, 12:50 PM
mają IE 6 i MP 10.
Kosz
Apr 16 200 7, 03:25 AM
mnie zbyt ma ten problem. Faktycznie , spowodował mój komputer, by rozbić się i zawieść, ponieważ deinstalowanie i zainstalowałem programy dalej, ponieważ pomyślałem oni byli culpits.

Nigdy nie miałem problemu przed i nagle moje palniki (miej jednego w komputerze i zewnętrznym TDK 8X palnika) który pracował piękny wcześniej, zaczął powiedzieć mi, że nie było żadnego dysku w kiedy miałem nowy czysty dysk w którejkolwiek jeździe. Spróbowałem używanie zarówno mojego TDK i jednego, który to jest w moim komputerze. Używam zarówno TDK i Sony dysków, znów żaden kłopot w przeszłości.

Niestety TDK nie dłużej nie robi palników tak żadnej pomocy tam inny niż usunąć wszystkiego mojego softwear Roxio, który utworzył końcowe uderzenie do mojego komputera bardzo zmieszanego.

Mam Profesjonalistę XP. z marką nowy HD zainstalował ale mój TDK nie spali używać Dźwiękowego jest MY DVD programu. Zdecydowałem się pozwolić tylko Roxio Łatwy Twórca 8 (Mojego DVD softwear) być zainstalowany raczej niż Roxio Łatwy Twórca 6 ten przyjść z palnikiem, być moim płonącym programem...nadal żadne dobro. Zostałem powiedziany przez IBM czasami, że mienie zbyt dużo tego samego rodzaju programu tworzy problemy...nie pewny co zrobić następnego.

Miej nadzieję, jeśli rozwiązujesz ten problem, że wystawisz to tutaj. Kosz dzięków
lewisnc100
Apr 17 200 7, 12:57 PM, którego usunąłem wszystko oprogramowanie i ponownie zainstalowałem, deinstalled urządzenie i ponownie zainstalował się, usunął oprogramowanie i spróbował próbną wersję Nero 7 wszystkiego z tymi samymi skutkami. Ale mój problem szybko poszedł od przypadkowego wyjścia do stałego wyjścia, gdzie jazda nawet nie rozpoznałaby DVD filmu kiedy to był problem tylko z dyskami RW.

Zamówił nowy Samsung SH - S 182M DVD Palnik z oprogramowaniem Nero i doprowadza grzywnę z tymi samymi dyskami, które powodowały problemy.
Larry
Apr 17 200 7, 01:18 PM
QUOTE (lewisnc100 @ Apr 17 200 7, 03:57 PM) * usunąłem wszystko oprogramowanie i ponownie zainstalowałem się, deinstalled urządzenie i ponownie zainstalował się, usunął oprogramowanie i spróbował próbną wersję Nero 7 wszystkiego z tymi samymi skutkami. Ale mój problem szybko poszedł od przypadkowego wyjścia do stałego wyjścia, gdzie jazda nawet nie rozpoznałaby DVD filmu kiedy to był problem tylko z dyskami RW.

Zamówił nowy Samsung SH - S 182M DVD Palnik z oprogramowaniem Nero i doprowadza grzywnę z tymi samymi dyskami, które powodowały problemy.
Więc twój problem był palnikiem schodzącym na złą drogę. To jest kiepski. Dobry, by słyszeć, że to teraz pracuje z nowy jeden.
Nie wiesz że w googlach można przetłumaczyć stronę fakt że 5/10 ale jak się nie unie po Angielsku to lepszy rydz jak nic
DejaVu jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.03.2009, 17:49   #7
Coppermine
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 09.03.2009
Posty: 5
Coppermine w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
ha, ha, niezłe to tłumaczenie! "Mam Profesjonalistę XP", "DVD Palnik z oprogramowaniem Nero", "Zostałem powiedziany przez IBM czasami, że mienie zbyt dużo tego samego rodzaju programu tworzy problemy" - dzięki, po angielski radzę sobie bez googlowego tłumacza.

Właśnie zainstalowałem Alcohol 120% i skopiowałem płytę. Tzn. program ją skopiował, ale nie da się jej odczytać.

Zaczynam podejrzewać, że z tą blokadą to może jednak prawda jest.
Coppermine jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.03.2009, 19:26   #8
czary2mary
Zamaskowany
 
Avatar użytkownika czary2mary
 
Data rejestracji: 12.10.2005
Posty: 20,894
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Spróbuj zobaczyć w takim razie programem Iso-Buster co jest na nagranej płycie.
Można jeszcze nagrać innymi programami np.darmowe Ashampoo Burning Studio 2009 8.03

http://dobreprogramy.pl/index.php?dz...udio+2009+8.03
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.03.2009, 19:32   #9
Coppermine
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 09.03.2009
Posty: 5
Coppermine w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Dzięki za podpowiedzi. Na odtwarzaczu DVD sprawdziłem tą płytę nagraną w Alcoholu. No i działa! A więc:
a) Nagrywarka jest w porządku,
b) Problem tkwi w oprogramowaniu. Podejrzewam Sonic MyDVD. Być może tkwi w nim jakiś błąd, który powoduje problemy także dla innych programów. Spróbuję go odinstalować i zobaczymy co będzie wtedy.
Coppermine jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport

Podobne dyskusje
Dyskusja Autor Forum Odpow. Ostatni Post
Pilne! TMPGEnc & TMPGEnc DVD Author 1.6 - problem ze ścieżką audio BlastXX DVD-Video 3 13.01.2008 11:50
Problem ze stacjonarnym DVD (Philips DVP3140/37 Progressive Scan) sheentrickz Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) 5 10.01.2008 20:04
Problem z filmem DVD ? jp44 DVD-Video 5 04.01.2006 23:34
Projekt Freeware Calme Komputery 0 16.05.2005 20:31
Problem z nagranym DVD Agnieszka DVD-Video 17 27.09.2004 19:11


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.