![]() |
Nie kombinuj ;)
To hipotetycznego przegrywania nie cza ci ***380;adnego programu bo w praktyce nie przegrywasz nic :D No ale jak ju***380; tak kombinujemy to: AnyDVD -> co by wywali***263; zabezpieczenia CloneDVD -> co by wywali***263; zb***281;dne dodatki i ***380;eby wesz***322;o na p***322;ytke 4 GB :) I to wszystko ;) |
Cytat:
|
zadam też hipotetyczne, ale poważne pytanie: każdy posiadacz oryginalnej płyty ma prawo zrobić sobie kopię. a jak to jest w przypadku właścicieli wypożyczalni? wiadomo, że płyta po kilku wypożyczeniach może nie nadawać się do użytku (dzieci, psy, alkohol, zła wola, *****izm...itd.)
czy właściciel wypożyczalni może wypożyczać kopie? VIZZARD - tylko nie pisz mi tu o kopiach do kruszenia przez rycerzy w turniejach ;p |
nie wiem ale wiem ze ten kto uszkodzi plyte nalezaca do wypozyczalni ja odkupuje. oczywisicie czesto tylko hipotetycznie.
|
Cytat:
Cytat:
Nie wiem w ogóle na kogo tu jestem kreowany? Na jakiegoś historologa czy też histerologa? :idea: :czar: |
@VIZZARD na to i na to :D
|
No to tylko świadczy o kreujących... :blink:
:D |
Cytat:
Jeszcze jedno - pewnie banalne pytanie.. W przypadku np. serialu Zagubieni mamy doczynienia z plytkami DVD9.. czy istnieje mozliwosc rozdzielenia tego na dwie plytki zamist zmniejszania jakosci nagran? |
Cytat:
|
Cytat:
Na przykład DVDFab-em :czytaj: |
Cytat:
jak zwykle wszystko opisane na forum :) |
Cytat:
nie zebym był glupi czy cos, ale po prostu mi nie idzie ;P |
@bartekfm na bank nawet nie zacz***261;***322;e***347; szuka***263; :P
Jednak dzisiaj zacz***261;***322; si***281; dzie***324; "Pomaganie dzieciom neostrady" wiec tutaj masz odpowied***378;. |
Cytat:
:mruga: Cytat:
Chyba, że ciebie odnajdzie jakaś królewna na białym koniu... || |
ja to jestem g***322;upi, ale czyta***263; umiem :>
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:39. |