![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Angel
Data rejestracji: 14.07.2002
![]() |
KProb(l)e(m)
Postanowiłam w praktyce pooglądać te wszystkie niewątpliwie fascynujące wykresy i... (ocenzurowano). Program nie widzi mojego napędu. Jest to 812@832, Win XP Pro PL. Wszystkie inne programy, aplikacje itp. widzą sprzęt bez najmniejszych problemów. Nero Info też nie ma kłopotu. Miał ktoś podobne przejścia?
![]() Ostatnio zmieniany przez Magda : 01.07.2004 o godz. 11:30 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 24.01.2004
![]() |
Jaką masz płytę główną, a konkretnie jaki chipset i jakie sterowniki do niego zainstalowane?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Angel
![]() |
MSI K7N2 na nForce2. IDE0 - 2 twardziele, IDE1 - master 812@832 slave Yamaha F1
This nForce Win2K/XP driver package contains the below components: Audio driver version 4.31 (WHQL) Audio utility version 4.31 Win2K ethernet driver version 4.16 (WHQL) WinXP ethernet driver version 4.16 (WHQL) Win2K ethernet NRM driver version 4.16 (WHQL) WinXP ethernet NRM driver version 4.16 (WHQL) Network management tools version 4.16 GART driver version 3.77 (WHQL) with updated uninstaller files Memory controller driver version 3.38 (WHQL) with updated uninstaller files SMBus driver version 4.04 (WHQL) with updated uninstaller files Installer version 4.38 Win2K IDE 2.5 driver version 4.15 (WHQL) with updated uninstaller files WinXP IDE 2.5 driver version 4.12 (WHQL) with updated uninstaller files |
![]() |
![]() |
#4 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 24.01.2004
![]() |
Witaj!
Z tego co napisałaś masz płytę na chipsecie n'force II. Jeśli masz zainstalowane sterowniki wyższe niż 2.45 do kontrolera IDE na płycie głównej to spróbuj, odinstalować kontroler IDE i zainstaluj właśnie sterowniki 2.45 do tego kontrolera, jeśli to nie pomoże to zainstaluj ASPI (ale najpierw sterowniki 2.45 bo inaczej będziesz maiał konflikt). Daj znać czy pomogło. Pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
#5 |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Po postu zmień Kontroler IDE SW na normalny - jakikolwiek - tak, żeby nie było tego v2.5 - tylko zwykły Primary i Secondary, a czy to będzie 2.45, czy 3.13, czy 4.12, czy 4.24, czy któryś z remixów - nie ma znaczenia - wiem z autopsji
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() |
A czy Kprobe testuje tez inne napędy niz Liteony ?
Czytałem gdzieś ze nie ale nie wierze... mojego NEC`a 2500a 1.07 nie chce ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Angel
![]() |
Jakoś nie mogę sobie poradzić. Ale co tam! Mogę żyć w błogiej nieświadomości. I tak już teraz kupuję TDKi albo Verbatimy to problemów nie przewiduję
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Godzina 5-ta minut 30-ści
Data rejestracji: 06.10.2002
![]() |
Cytat:
Pozdr. Z.K.
Pozdrawiam. Lepiej powiedzieć: "To interesujące, co mówisz" zamiast "Co Ty pie...lisz" Lepiej powiedzieć: "Chyba powinieneś to przemyśleć" zamiast "No i weź tłumacz *****owi" Lepiej powiedzieć: "Raczej nie zrobisz tego w ten sposób" zamiast "I tak do zaje...ania, całe życie z kretynami" |
|
![]() |
![]() |
|
|