![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 04.05.2003
![]() |
Jaki bios do Pionka 107D?
Koledzy nie krzyczcie bardzo na mnie ale przeszukałem forum (pobieżnie bo żona mnie od kompa przegania
![]() Mam juz Pionka w obudowie ![]() Na razie raczej wykluczam hackowane bo chciałem go wcześniej potestowac czy egzemplarz nie jest felerny (tfuuu!!!). Ładować mu 1.16? Jak sie spisuje? Czy którys z oficjalnych biosów umozliwia zmianę bitsettingu? i wogóle co tam jeszcze mi podpowiecie ![]() Z góry dzięki za szybkie odpowiedzi - swędzi mnie ten dziewiczy napęd i może w nocy bym go trochę dojechał ![]()
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 07.02.2004
![]() |
Szczeze to nie wiem jak wyglada sprawa z bitsettingiem ale mam wladowany 1.16 i wszystko pali cacy(nagywam wszystko co kosztuje ok.3zl) Choc z tego co czytalem na cdfreaks to biosik DVR-107D v1.16 - RPC-1 + 12xRip + nx4all pali wy***i...e;) Wiekszosc nosnikow 4x pali razy 8 bez bledow:)Choc jeszcze go nie testowalem.Wgraj 1.16 nie masz sie czego bac a nawet jak cos to bez problemu sie wraca do starszej wersji.
Pozdroofka ;) |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 06.07.2004
![]() |
Tez polecam 1.16. Nagrywam praktycznie tylko na Mediastorach po 3 zl i jak na razie wszystkie sie nagraly cacy. Ani jedna nie skopana , a srednio kupuje po 15-20 plytek na tydzien.
|
![]() |
![]() |
|
|