![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Po całym ciężkim dniu tylko w nocy mam trochę czasu na relax :taktak: Przepraszam, i dziękuję wszystkim za zwrócenie mi uwagi, Na drugi raz będę uważniej czytał :zawstydz: |
Cytat:
Ale widzisz! Jednak prawdę mówią, że alkohol szkodzi zdrowiu :D :mruga: |
Cytat:
Piwo to same witaminy ! Tylko czasem się jakiś kapsel rzuca na oczy ! i mamy problem ! |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Wam też radzę coś wziąć, bo ta pogoda taka zdradliwa :piwko2: |
Cytat:
Dużo minerałów, witamin i składników odżywczych ! Na tym piwie idzie przeżyć 2 miesiące (w zasadzie bez innych dodatków) ! Testowałem jak żona była nad morzem jakieś 2 lata temu! |
Cytat:
To jeszcze się bezpłatne próbki witamin walały po podłodze :D |
Cytat:
Bo limity mam wyznaczone przez wieloletnie doświadczenie :taktak: |
Cytat:
|
Jaki DVD LiteOn
Podepne się do tego tematu
Mam do wyboru DVD LiteOny: JLSM XJ-HD166S ( o tym same superlatywy) lub nowszy SOHD-167T . Co doradzacie? |
Cytat:
|
Dzięki taki też więc wybrałem
|
Witam
Planuję modernizację komputera i zaczynam się rozglądać za czytnikiem DVD - nie interesuje mnie nagrywarka, ponieważ mam już zwykły "palnik" cd i bardzo rzadko z niego korzystam. Rozejrzałem się już po stronie i po forum ale bardzo ciężko się na coś zdecydować...:\ Szukam napędu charakteryzującego się następującymi cechami: - cicha praca, - dobra korekcja błędów, - w miarę szybki, - układ optyczny dobrej jakości, Ogólnie, urządzenie to spełniałoby te same funkcje co "normalny" czytnik cd (mp3 itd.). Co moglibyście mi polecić ? Z góry dziękuję za pomoc. |
poważna sprawa pomiędzy 85 a 100 złotych.
ale warta odkopania :) ja tam bym nie szalał i brał LiteOna za 85. za 12.99 w Lider Price jest .5 litra Z Czerwoną Kartką. za pozostałe 2.01 można kupić 250 gramów kaszanki. ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:10. |