![]() |
A plex 755A? Miałem kiedyś plexa 760. To była naprawdę fajna zabawka, ale kiedy zobaczyłem, że (według mnie) pionek 112 lepiej pali pomimo tych wszystkich bajerów plexa i jest tańszy ponad dwukrotnie sprzedałem go. Mam nadzieję, że nabywca będzie zadowolony. Musisz uważać, bo jak plex 760A zepsuje Ci sie to wymienią Ci go na nowego plexa 800A:zygi: Wiem, że dobrowolnie byś na to sie nie zgodził, ale co mógłbyś zrobić??
|
Ilość załączników: 1
|
Ilość załączników: 1
|
I nie marudźta już :nie:
|| |
no super "prawie" jak 112 .....
|
Cytat:
:czar: |
Cytat:
Jeszcze par***281; takich wykres***243;w i zmieni***281; zdanie o Pioneer'ze. :) |
Będą :taktak:
|
Cytat:
:) |
Pitolandy też ||
|
Jak my***347;licie czy bedzie mozliwy crossflashing pioneera 115d aby dzialal na nim LF oczywiscie w przyszlosci :)
|
Na kolegę Vizzarda zawsze można liczyć :spoko: W sumie pierwsze wypały nie zachwycają, ale to pewnie jedne z pierwszych firmware, więc wszystko może się zmienić.
|
Po tych pierwszych wykresach powróciłem do testu A15J na firmware 1.12.
Jitter wysoki również na Verbatimie MCC. O Infome R30 szkoda gadać. TA na Plextorze powyżej 12. Poczekam na następne wykresy ale cosik mi się zdaje, że Pioneer "olał" i postawił na BR 202. Waży ~ 1kg i zapisuje (wg testu prof.) bardzo dobrze. Model 112 kończy DVD Pioneera. :( :) |
Cytat:
:> |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:37. |