![]() |
Jej, Liteonowcy, co tak napadacie :-P Niech chłopak bierze co chce :P Ja mam NEC-a 2500A i w KProbe Litek 1213 wypada gorzej. Pójdę do kumpla z tym litkiem jutro i może zrobię KProbe z Espery AN31, zobaczymy co wyjdzie. Może ktoś z was zapoda wykresik z takiej płytki :-P Walczycie nie wiadomo o co :-P Jak przewalicie dziesiątki płyt to znajdziecie jakiś super wykresik, liczy się jednak średnia :-P
|
Cytat:
|
dokladnie @legion ma racje wiec moze egzemlarz jest lipny i dlatego. sam mam 832 i smiga pieknie :D
|
Mój tez śmiga pięknie :taktak: :D
|
słyszałem ciekawą teorię odnośnie liteonów.
mianowicie, że pierwsze serie danego modelu są zaje...te, natomiast kolejne odstępują już jakościowo swoim poprzednikom. co o tym sądzicie? |
No nie wiem. Miałem 832S za maja i teraz mam 832S z lipca. Ta z lipca pali o wiele lepiej :taktak:
|
Cytat:
Cytat:
|
Ale to sie niedługo zmieni :taktak:
|
Cytat:
|
LiteOn
Chciałem kupić tego Nec'a ND-2500A i kicha nigdzie go nie dostane tylko na bilety straciłem (wyobrazcie sobie ze w Krakowie nigdzie NEC'a ND-2500A nie ma :help: tylko w cennikach !!) :>.Wał jak cholera i chyba będe musiał wybrać tego LiteOn'a SOHW-832S.Albo zostaje jeszcze Pioneer DVR-107D co o nim sadzicie lepiej wypala od LiteOn'a??
|
Bo dystrybutor wgrał do niego biosa od 2510A i sprzedają pod tą nazwą. Spoko kupuj 2510A. To dokładnie to samo!
|
Nagrywarka
Wiem o tym ale nie będe tyle kasy przepłacał to już wole LiteOn'a kupić albo Pioneera!!
:help: !!!!WIE KTOŚ GDZIE W KRAKOWIE KUPIE NEC'A ND-2500A?!?!?! (Tylko żeby było sprawdzone a nie tylko w cenniku!!)!!!! :help: |
I co zamówiłeś?
|
Nagrywarka
A gdzie miałem zamówić??!!
|
Cytat:
www.pcprojekt.pl wejdz i wyslij do nich maila - napewno odpowiedza |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:33. |