Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne DVD (https://forum.cdrinfo.pl/f15/)
-   -   Kupno nowej nagrywarki DVD - co polecicie? (https://forum.cdrinfo.pl/f15/kupno-nowej-nagrywarki-dvd-co-polecicie-41380/)

KaPi 18.10.2004 22:27

A niby skąd mam wiedzieć co kupić? Nie będę w ciemno walił.

Podajcie jakie Wy macie nagrywarki i czy jesteście z nich zadowoleni - jeśli tak, dlaczego. To byłoby pomocne. Oczywiście możecie też powiedzieć za ile je kupiliście. ;)

adax 18.10.2004 21:36

Cytat:

Napisany przez KaPi
Chciałbym zakupić nowy sprzęt, bo mój Teac już jest troszeczkę stary (ma 2 lata). Chciałbym przy tym, by nagrywarka spełniała takie wymagania:
- nagrywała wszystkie typy płytek DVD: DVD-R, itd. (nie znam wszystkich)
- potrafiła nagrać większość nowych zabezpieczeń, na przykład potrafiła sobie radzić z SafeDisc 3 (niektórym podobno się to udaje - dużo osób ma piraty)
- była stosunkowo niedroga
- no i oczywiście jakaś dobra, żeby mi nie siadła po miesiącu nagrywania
- nie musi być z duża prędkością nagrywania, bo nagrywanie zabezpieczeń zmierza dokładnie w odwrotnym kierunku w jakim idą nagrywarki - jak najwolniej, a nie jak najszybciej (52x)

Dzięki za rady, na pewno się przydadzą. Najważniejsze, to żeby przegrywała większość zabezpieczeń, nie musi wszystkich (znaków wodnych ;) ), bo dużo nie nagrywam, ale od czasu do czasu przydaje się. O - dobre jakby potrafiła przegrywać gry zabezpieczone FADE***8482; (nie wiem czy są takie, ale chyba są...).

THX :papa:

:wow: Chłopie !!!!!!!!!!!!!!!!! - ty to masz wymagania !!!!!!!!!!!!!!!!. :D

Turboni 18.10.2004 20:57

to masz dopiero problem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

legion 18.10.2004 20:54

Cytat:

Napisany przez KaPi
Chciałbym zakupić nowy sprzęt, bo mój Teac już jest troszeczkę stary (ma 2 lata). Chciałbym przy tym, by nagrywarka spełniała takie wymagania:
- potrafiła nagrać większość nowych zabezpieczeń, na przykład potrafiła sobie radzić z SafeDisc 3 (niektórym podobno się to udaje - dużo osób ma piraty)
- nie musi być z duża prędkością nagrywania, bo nagrywanie zabezpieczeń zmierza dokładnie w odwrotnym kierunku w jakim idą nagrywarki - jak najwolniej, a nie jak najszybciej (52x)

Dzięki za rady, na pewno się przydadzą. Najważniejsze, to żeby przegrywała większość zabezpieczeń, nie musi wszystkich (znaków wodnych ;) ), bo dużo nie nagrywam, ale od czasu do czasu przydaje się. O - dobre jakby potrafiła przegrywać gry zabezpieczone FADE***8482; (nie wiem czy są takie, ale chyba są...).

jezu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:kicham:
http://forum.cdrinfo.pl/announcement.php?f=15
:samozapl: :worek_tre :offtopic: :kreci_gl:

KaPi 18.10.2004 20:48

Kupno nowej nagrywarki DVD - co polecicie?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:47.