![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 10.12.2004
![]() |
Label Flash
Witam!
Jestem chwilowo posiadaczem nagrywarki NEC 4551A. Postanowiłem przetestować technologię Label Flash. Niestety nie moge znaleźć odpowiedniego oprogramowania do nagrywania takich etykiet. Wiem że do tych nagrywarek można było dokupić Nero z obsługą labela, ale nagrywarke dostałem jako zastępstwo więc żadnej płyty nie mam. Dowiedziałem się także że nowsze Nero umożliwia już obsługę Label Flash http://www.nero.com/nero7/plk/Labelflash.html lecz w mojej wersji Nero 7.2.0.3 nie ma takiej opcji jak w poradniku. W zasadzie to były jednyne konkrety jakie znalazłem na temat tej zakazanej technologi, reszta to jakieś półsłówka i wzmianki że coś takiego jest. Prosze wszystkich którzy mają doświadczenie w wypalaniu takich etykiet o jakąś radę lub wskzówki. Dzięki. Pozdrawiam! |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() A trochę kolejnych wzmianek o LF i nawet jakieś fotki znajdziesz też w TYM temacie ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 10.12.2004
![]() |
Dzi***261;ki za odpowied***378;, wiem juz o tym kluczu. Nero ola***322;em i zainstalowa***322;em sobie Label Print 2 od Cyberlinka i dzia***322;a ***347;wietnie!
Temat mo***380;na uzna***263; za zamkniety. |
![]() |
![]() |
#4 |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gratulacje więc
![]() I temat zamykam ![]()
|
|