Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 13.11.2006, 08:35   #1
potryk
Nowy na forum

Data rejestracji: 07.09.2004
potryk w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Label Flash - programy nie wykrywają

Witam.

Zakupiłem nagrywarkę pioneera 111D, po wgrywałem biosy tak jak to było podawane na forum i uzyskałem model 111L.

Wgrałem sterowniki od light scrible do Windowsa XP.

Noro Info wykrywa Light Scrible z tego co wyczytałem to Light Scrible i Label Flash to prawie to samo.

No i tu zaczyna si problem, ani nero ani inne programy do wypalanie nie widzą nagrywarki z Light Scrible ani Label Flash ***8211; co może być przyczyną ?

Nie kupiłem jeszcze CD z LabelFlashem ale programy powinny chyba wykryć napęd z LF czy LS ?
potryk jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 13.11.2006, 19:41   #2
joujoujou
Ͼ Ͽ
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
W jakim sensie "nie wykrywają"?

Nie ma tej ikonki? --> -schowek01.jpg

Jaka wersja nero?
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline  
Stary 13.11.2006, 19:54   #3
mgit
Guru

Data rejestracji: 22.08.2004
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
LF to zbedny bajer... w sumie moja nagrywarka ma LF i nagra***322;em raptem 3 p***322;ytki

a ikonka bedzie jak zapodasz w***322;a***347;ciwy serial...

Ostatnio zmieniany przez mgit : 13.11.2006 o godz. 20:45
mgit jest offline  
Stary 13.11.2006, 19:59   #4
joujoujou
Ͼ Ͽ
Zlotowicz

joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
No tak oficjalnie to nie chcia***322;em pisa***263;, ale w***322;a***347;nie o to chodzi...

W s***261;siednim miasteczku zalecaj***261;, by zaczyna***322; si***281; od cyferki, co przypomina pionow***261; kresk***281;, potem pierwsza litera alfabetu, a potem ***263;wier***263; setki...
joujoujou jest offline  
Stary 13.11.2006, 20:04   #5
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Reetou jest offline  
Stary 14.11.2006, 08:55   #6
potryk
Nowy na forum

Data rejestracji: 07.09.2004
potryk w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
nero te co wyszło teraz 7570 wersja premium.
Instalowałem i starsze ale niestety to samo :-(.

NeroToolsInfo (czy jakoś tak) pokazuje że jest LF ale nic więcej nie chce tego robić.

Jeśli chodzi o ikonkę to ona jest w NERO BURNING ? - dzisiaj jak będe w domu to sprawdzę.

A LF mi jest teraz bardzo potrzebny bo musze wypalić DVD z wesela znajomych i wypadało by aby była płyta z nadrukiem, bo nie ma takiej opcji aby była nalepka bo raz tak zrobiłem i ich napęd się zacinał przez nią.
potryk jest offline  
Stary 14.11.2006, 20:12   #7
joujoujou
Ͼ Ͽ
Zlotowicz

Przy takich potrzebach, to najlepiej p***322;ytka printable i kolorowy, normalny druk.
joujoujou jest offline  
Stary 14.11.2006, 20:36   #8
Boger
OGame Master

Data rejestracji: 19.04.2003
Boger zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Exactly

TYLKO kolorowy nadruk wchodzi w rachube przy takiej okazji.

LS i LF

Boger jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: