![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Staly poszukiwacz
Data rejestracji: 16.03.2002
![]() |
Produkty Ulead, winMe i brak GCC-4480B
Witam mam problem z software z firmy Ulead. Poz ainstalowaniu 2 produktow w/w firmy mam problem z nagrywarka. Nie mam mozliwosci wyboru nagrywarki w Media studio Pro 7.0 trial (VCD/DVD Disc Image recorder) pole wyboru jest biale
.Zmienialem juz ASPI na 4.71.1 i 4.71.2 lecz nieskutecznie. Inne programy takie jak Nero 5.5.9.14 i MoreOnTv 2.0.3 bez problemu widza ta nagrywarke. Aktualnie mam Windows Me ver4.90.3000 (niestety nie moge zmienic na Xp ), ASPI drivers 4.71.2. Pomozcie cos wymyslec bo juz sam nie wiem co ....(sorki za kolejny post ale na poprzedni nie otzrymalem wiele odpowiedzi )
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 09.07.2003
![]() |
Może program nie obsługuje twojej nagrywarki.Na stronie www.ulead.com są dostepne patche uaktualniające program.Jednak mogąnie działć z wersją trial
http://www.ulead.com/tech/general/compatibility_dvd.htm tu masz listę kompatybilnych napędów, a tu patch do róznych palników http://www.ulead.com/tech/general/burning_patch.htm
|
|
#3 |
|
kierownik wycieczki
Data rejestracji: 25.02.2002
![]() |
Z uleadem sa problemy po ME prubowalem juz roznych patchy, ale albo nie nie rozpoznaje sprzetu albo sie wiesza
spr po Win98SE
|
|
#4 |
|
Staly poszukiwacz
Data rejestracji: 16.03.2002
![]() |
NO coz. Ta nagrywarka jak wykazuje lista ze strony Ulead-a jest obslugiwana. Zdownloadowalem takze path-a z ich strony. Niestety w dalszym ciagu nic
Jak pisalem wyzej nie moge sie przesiasc na inny system . moze cos jeszcze wam do glowy przychodzi bo ja juz sam sie gubie TH za dotychczasowa pomoc.
|
|
|
![]() |
|
|