![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Wszystko ok? Skoki predkosci...
Witam!
mam nagrywarkę DVD LG GSA-4120B no i chcialem sie zapytac czy takie skoki predkosci są ok? Wiem ze jest zwiazane po czesci z trybem Z-CLV http://www.kasprzak.neostrada.pl/cdrinfo/cdrinfo.jpg Nośnik: Manufacturer : TDK Code : 97m15s05f Disc Type : CD-R Usage : General Recording Layer : Dye Type 5: Short Strategy (Phthalocyanine) Recording Speed : n/a Capacity : 79:59.74 703 MB Additional Capacity : n/a Overburn Capacity : nie testowany Fotka:http://www.kasprzak.neostrada.pl/cdrinfo/fota.jpg
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Dokładnie tak powinno być. W załączeniu obrazek z tej samej nagrywarki testowanej przez www.cdr.cz
Nawet czas nagrania co do sekundy taki sam. ![]() EDIT: poprawka w URL |
![]() |
![]() |
#3 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
ok
![]() Poprostu wystraszyłem się. Bo ogolnie ostatnio mialem jakas kiepską plytę NO-NAME (DVD). Kumpel podrzucil zebym mu zdjecia zgral. Fotki chodzą. Ale plyta nagrywala sie 4x i nagrywała się 1,5h. Zostawilem jak zawsze zeby sie nagrywala i myslalem ze 20min bedzie...a tu wpadam i 1,5h. Stad moje testy. Na poczatku CDR, potem jak kupie puste DVD VERBATIMa to wrzuce jeszce test na DVD Dzieki serdecznie za odpowiedz
#4 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
No coz to LG-widocznie taki jej urok !
ale.ale Kasprzak ten podpis pod .. trzeba by zreformowac ![]()
|
|