![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
![]()
KUPIŁEM DVD LG 5183 I NIEMA V-CD A MA INNE BAJERY MP3 I TO WSZYSTKO CO MA MIEĆ ALE WIEM ZE MOZNA TO ROZKODOWAĆ I DZIAŁA WSZYSTKO I NAWET V-CD PROSZĘ POMOCY [B]
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chyba tu to jest bo bylo nie tak dawno na forum: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...ghlight=lg+vcd
|
![]() |
![]() |
#3 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.08.2002
![]() |
Zabieg ten nie nalezy do bezpiecznych zabiegów ,jednak jeśli czujesz się na siłach
Ten eksperyment wykonywałem juz dwa razy (na róznych ,bliźniaczych modelach tego odtwarzacza) za każdym razem proces modyfikacji zakończył się powodzeniem . Osobiście myśle iż nie jest to sposób prosty ,łatwy ,przyjemny i bezpieczny ,dlatego przed przystąpieniem do zabiegu warto się nieco zastanowić nad jego skutkami ubocznymi .W skrajnych wypadkach może dojść do tego ,że odtwarzacz wogóle się już nie uruchomi . Jeśli podczas "przeróbki" nie będziesz pewien dalszego kroku ,wycofaj sie do głownego menu i zacznij od nowa . jaro Ostatnio zmieniany przez januszp : 21.12.2002 o godz. 00:48 |
![]() |
![]() |
|
|